Kapócs Zsóka: Kinőttem már ezt a rongyrázós, magamutogatós életemet

Megengedheti magának, hogy azt csinálja, amihez kedve van.

2021. július 9., 09:53

Szerző:

Kapócs Zsóka megunta a budapesti pörgést, és ha teheti, családjával a Szigetköz felé veszi az irányt. Az egykori modell a Mokka című műsorban mesélt lakberendezői karrierjéről és terveiről.

Az exmodell, színész-énekesnő, műsorvezető néhány éve visszavonult a rivaldafényből, hogy hobbijának, a lakberendezésnek, dísztárgyak készítésének élhessen. A Mokka riporterével Tinnyén, a Garancsi-tó partján beszélgettek, ahol elmesélte, már sokkal inkább a nyugalmat keresi, és ha van egy kis ideje, azonnal menekül a nyüzsgő városból.

„Budapestből nekem pont elég annyi, amennyit a munkám miatt kénytelen vagyok elviselni. A vidéki embereket sokkal jobban szeretem, mert nincsenek megmérgezve a pénzhajhászással, valahogy ők sokkal természetesebbek, sokkal szívesebben fogadják a másikat, nyitottabbak a világra, nincsenek megrontva. Ahogy van kettő perc szabadidőm, azonnal elindulok, hogy Budapestet a hátam mögött hagyjam”

– nyilatkozta Kapócs Zsóka, aki azt is elmesélte, hogy tíz évvel ezelőtt szeretett bele a Szigetközbe és a Dunába, ahol sokkal szívesebben nyaral, mint a zsúfolt Balatonon.

„Annyira gyönyörűek a Duna holt és élő ágai, annyira zöld és nyugalmas minden, hogy azóta ott töltődöm fel. A családdal is ide járunk nyaralni, rengeteget csónakázunk. Voltam én jachtozni, de egyszerűen a tengeren egy jachton nem érzem olyan jól magam, mint a vad tájakon, ahol szinte érintetlen a természet.

– tette hozzá az egykori modell, majd bevallotta, nagy vágya, hogy erre a környékre költözzenek a családjával, és itt öregedhessen meg egy olyan házban, amit ő tervezett, és rendezett be. A beszélgetésből világosan kiderül, hogy a modell nem vágyik már a rivaldafénybe, a képernyőre.

„Kinőttem már ezt a rongyrázós, magamutogatós életemet, és tényleg csak a megnyugvásra vágyom, mert így tudok a leginkább alkotni” –ecsetelte Zsóka, aki idén a sok munkája miatt nem tervez külföldi nyaralást. „Rengeteget dolgozunk, például hamarosan indul a webshopom, amire több terméket le kell még gyártanom előre, készülünk egy fiatal pár esküvőjére is, lakásokat is rendezek. Azt a luxust megengedem magamnak, hogy a hobbim legyen a munkám, és hogy úgy élhessem le az életem, hogy azt csinálok, amihez kedvem van.”

(Kiemelt kép: Kapócs Zsóka műsorvezető várakozik az 57. Eurovíziós Dalfesztivál hazai első elődöntője előtt, 2012. január 28-án. Fotó: Mohai Balázs / MTI)