Kállay-Saunders András bulizása botrányba fulladt egy budapesti szórakozóhelyen

Kállay-Saunders András és a társasága túltolták a bulit?

2022. július 10., 08:53

Szerző:

Kállay-Saunders András és a barátai néhány nappal ezelőtt túlzásba vitték a bulizást és az egyiküket rongálás miatt ki is kellett dobni a szórakozóhelyről. Az ügyben megszólalt az énekes is, aki elárulta, hogy valójában mi történt a helyszínen - számolt be róla a promotions.hu.

Habár az első információ az volt, hogy az énekest és az egész társaságot kidobták a buliból, később Kállay-Saunders András maga mondta el, hogy mi történt pontosan. Kiderült, hogy a társaság botrányba keveredett ismerőse nem velük érkezett, csak ott találkoztak. Az énekes elmondta, hogy a férfi összeveszett a barátnőjével, ezért viselkedett olyan ingerülten és törte össze az egyik asztalt is. A sztár hozzátette, hogy csak az ismerősét dobták ki a buliból és a társaság kimaradt belőle. Kállay állítólag próbálta is csitítgatni a feldühödött ismerősét.

Korábban a promotions.hu egy olvasólevelet kapott, ahol valaki kicsit másképp számolt be a történtekről: 

„Kállay-Saunders Andrásék nem bírtak magukkal, folyamatosan piáltak, hangoskodtak és már rugdosódtak is... Többször is rájuk szóltak, hogy vegyenek vissza a tempóból, de ez rohadtul nem érdekelte őket, egyre rosszabb lett a helyzet, tök gáz volt az egész. Aztán odáig fajultak a dolgok, hogy az egyik haverja konkrétan széttört egy asztalt... Nyilván rögtön rájuk szóltak, hogy húzzanak el, de a srác ezek után még akadékoskodott meg ellenállt is, szóval nem csodálom, hogy a biztiőr lenyomta őt a földre. Jól is tette, öröm volt nézni, ahogy kidobják őket... Nagyot csalódtam Kállay-Saundersben”

- írta az olvasó, aki állítólag ott volt, amikor az eset történt.

Kállay-Saunders András anno Tolvai Renivel alkotott egy párt

Kállay-Saunders András nyilvánosan üzent Tolvai Reninek szakításuk után

Kállay-Saunders András megcsalta Tolvai Renit

Kiderült: Tolvai Reni és Kállay-Saunders András már hónapokkal ezelőtt szakítottak