Kállay-Saunders András nyilvánosan üzent Tolvai Reninek szakításuk után

Micsoda gesztus!

2021. szeptember 28., 10:41

Szerző:

Szeptember elején robbant a hír, hogy Tolvai Reni és Kállay-Saunders András 11 év után szakítottak. A rajongókat nagyon meglepte a dolog, főleg, hogy kiderült, már hónpok óta nincsenek együtt.

A két énekes mindig is diszkréten kezelte a magánéletüket, szinte sosem beszéltek kapcsolatukról, így az sem meglepő, hogy szakításukat sem verték nagy dobra. Annyi viszont bizonyos, hogy már jó ideje probélmáik voltak, Tolvai Reni barátai pedig elárulták, hogy amióta vége a kapcsolatuknak, az énekesnő kivirult és felszabadult. Ami nem is annyira hihetetlen, ha igazak a pletykák, miszerint Kállay-Saunders András többször is megcsalta őt.

Úgy tűnik, az énekes viszont még nincs túl a szakításon. Legfrissebb Instagram-bejegyzéséből kiderül, hogy még csak most dolgozza fel, méghozzá új dalában írja ki magából az érzéseit. A készülő számnak az angol szövegét is megosztotta, ami várhatóan még idén debütál – szúrta ki a Ripost. 

A dal a Hogyan hagyjam el őt? sokat sejtető címet kapta, és olyan sorok vannak benne, mint „Összetöröm a szívét, de mi lesz az enyémmel?”, „Soha nem fogjuk megtudni, hová vezet ez a dolog” vagy „Mindig rád fogok gondolni, ha behunyom a szemem, a halálom napjáig”.

A teljes bejegyzést ITT tudja megnézni.

(Kiemelt kép: dfp.hu)