Kajdi Csaba 6 métert zuhant, a klinikai halálból tért vissza

Íme, hogyan történt a gyermekkori baleset Kajdi Csabával.

2021. december 1., 11:16

Szerző:

Megjelent Kajdi Csaba könyve A nagy Cyla-sztori címmel. A kötet a médiaszemélyiségként-influenszerként híressé vált modellügynök életét mutatja be, és szerepel benne a Visage modellügynökség gyerekkori, igen komoly balesetének története.

A Cyla becenéven ismert médiaszemélyiség 13 éves volt, amikor meggyszedés közben lezuhant a fáról. Így írja le balesetét:

„már azt hiszem, tele is szedtük a kosarunkat, talán épp a legeslegutolsó páros szem meggyért nyújtóztam az ág felé, hogy elérjem, mikor egyszer csak jött egy óriási reccsenés, merthogy a meggyfa ága még ráadásul baromi könnyen is törik. Úgyhogy egyetlen pillanat alatt zuhantam le és csapódtam be olyan 6 méter magasról a földbe. Kiderült, hogy 5 részre robbant szét a jobb oldali vesém, az egész vesemedence bevérzett, úgyhogy életmentő műtétet kellett azonnal végrehajtani, miközben nem voltam eszméletemnél, ha jól tudom, be is állt a klinikai halál...”

Amint azt a Blikk kiemeli, Kajdi Csaba szülei órákig imádkoztak gyermekük életéért, édesanyja szó szerint beleőszült az aggodalomba. A műtéti heg a mai napig látható Cyla oldalán.

A nagy Cyla-sztori természetesen ennél kevésbé drámai történeteket is tartalmaz, például azt, amikor a szerző szerelmi háromszögbe bonyolódott egy világhírű modellel és annak férjével. A részletekért kattintson vissza korábbi cikkünkhöz!

(Kiemelt kép: Kajdi Csaba Instagramja)