Járai Máténak pszichológus segít feldolgozni, hogy kirúgták a Reggeliből

Járai Máté számított rá, de mégis rosszul esett neki.

2023. február 9., 07:20

Szerző:

Mint megírtuk, Lakatos Márk után Járai Máténak is távoznia kellett az RTL Reggeli műsorából. A színész őszintén vallott arról, hogy nem örül a kirúgásának, ugyanis megszerette a műsorvezetést, valamint nagy anyagi kiesés is neki a munkája megszűnése. 

„Tudtam, hogy ennek az az ára, hogy valakiknek távoznia kell. Esküszöm, azt is megéreztem, hogy Lakatos Márk és én vagyunk veszélyben. El is kezdtünk a pszichológusommal erre előre felkészülni. Persze, ígyis hatalmas gyomros volt a számomra, mert engem a 44 évem alatt most rúgtak ki először. Lelkileg nehezen élem meg, de a terápia és Kíra segít ezen túljutnom. A feleségem próbálja tartani bennem a lelket, igyekszik felvidítani, de mi annyira egyek vagyunk, hogy ugyanúgy átéli a fájdalmamat”

- vallotta be a Blikknek Járai Máté.

2023 nem indult jól a színész számára: nem csupán a munkáját vesztette el, de januárban lebetegedett, valamint most is. Járai Máté lelki állapota az egészségére is kihat. Hozzátette, hogy bosszantó az, hogy nincs jó formában, ugyanis a színházban is helyettesíteni kell. 

A színész azt is elárulta, hogy a Reggeli készítői megengedték volna neki, hogy legyen egy búcsúadása vagy beszélgetése, de ő úgy döntött, hogy nem fog élni ezzel a lehetőséggel, mert úgy érezte, hogy nem tett volna jót neki. Az anyagiakban azonban most vissza kell venniük a feleségével.

„Bátrabban tudtam válogatni a felkérések között úgy, hogy volt egy másik, biztos állásom. Ez most megszűnt, ami nyilván anyagilag is nagy kiesés, s jelenleg csak a színházi fizetésemből élek. Ez nem akkora összeg, amiből nagyon dőzsöl az ember, de szerencsére az elmúlt években jól ment, és tettünk is félre belőle. Ezt nem akarjuk felélni, de megnyugvást ad, hogy ha kell, van mihez nyúlnunk. Az biztos, hogy jobban meg kell gondolnunk, mire költünk, és meghúzni bizonyos kérdésekben a nadrágszíjat. Kíra már meg is tette, ő jelenleg Szegedre jár egyetemre, és már vonatozik, mert negyedannyiba kerül, mintha kocsival járna”

- mondta Járai Máté a lapnak.

(Kiemelt kép: Járai Máté Instagramja)