Itt az egyértelmű bizonyíték, hogy Istenes Bence együtt van-e még Csobot Adéllal

Istenes Bence Instagramon tett közzé egy videót, amiből minden kiderül!

2022. február 20., 09:30

Szerző:

Amióta Istenes Bence és Csobot Adél tavaly elárulták, hogy mélypontra került kapcsolatuk, folyamatosan mindenki azt találgatta, vajon együtt vannak-e még. Főleg az után, hogy a műsorvezető a családját hátrahagyva vágott bele az El Caminóba. Ráadásul több hét magányos sétálgatás után sem tölti épp minden idejét a szerelmével vagy a gyerekeivel – legalábbis az Instagramja szerint.

Sem Istenes Bence, sem Csobot Adél nem kommentálták a szakításukról szóló pletykákat, végül a műsorvezető managere szűkszavúan annyit nyilatkozott, hogy semmi sem igaz a híresztelésekből, minden a legnagyobb rendben van közöttük. Persze, ez sem volt elég meggyőző a kommentelőknek... Most azonban maga Istenes Bence tett közzé egy olyan videót, amelyből a rajongók választ kapnak a kérdéseikre. 

Először a műsorvezető arról posztolt, imád piacozni és be is szerzett mindent élete első rakottkelkáposztájához. Ebből aztán minden kommentelő ismét arra következtetett, hogy Istenes Bence biztosan egyedül van, ha elkezdett a főzéssel kísérletezni.

Később 24 óráig látható Instagram-storyban arról is posztolt, hogyan készül a rakottkel. A videóból két dolog vált világossá! 1. Istenes Bence rövidre vágatta a haját, 2. Csobot Adéllal a legnagyobb boldogságban együtt készítették el az ételt.

Istenes Bence korábban:

Istenes Bence elmondta a véleményét azokról, akik a TV2-nél dolgoznak

Istenes Bencéről soha nem látott fotót posztolt édesapja

Istenes Bence bevallotta, hogy mi van most köztük Csobot Adéllal

(Kiemelt kép: dfp.hu)