Istenes Bencéről soha nem látott fotót posztolt édesapja

Így nézett kis egészen kicsi gyerekként Istenes Bence.

2022. január 28., 14:31

Szerző:

Istenes Bence néhány hete bejelentette, hogy egy időre visszavonul a nyilvánosság elől, nem vállal szerepléseket. Sőt, annyira komolyan gondolja az elvonulást, hogy családját is hátrahagyva nekivágott az El Camino zarándokútnak. Utolsó bejegyzésében ez olvasható:

„Boldog új évet először is Mindenkinek! Rövid helyzetjelentés, mivel non-stop csörög a telefonom, viszont senki nem ér el... Az El Caminót tolom szilveszter óta... Szeretnék egy kicsit befele fordulni, töltődni, megtalálni a lelkemet, amit a sok munka és a társadalmi elvárások közepette valahol elvesztettem. Nyugalomra és csendre vágyom. Szeretném meghallani a belső hangomat. Nincs dráma, csak egy kis időre van szükségem. Emiatt a kövi pár hónapban nem is vállalok semmilyen nyilvános szereplést! Köszi a megértést. Buen Camino Szimborák"

Azóta a műsorvezető nem posztolt magáról semmit, azonban édesapja, Istenes László megörvendeztette a rajongókat néhány fotóval. Igaz, nem friss képekről van szó, annál érdekesebbek, ugyanis a felvételeken még gyerekként látható Istenes Bence, amint épp édesapjával focizik.

„Amikor még mindketten válogatottak voltunk” 

– írta Istenes László a posztjában.

Jöhet még egy kis nosztalgia?

Kiszel Tünde 25 éves fotót posztolt, megdöbbentő kivel pózol

Soha nem látott fotó került elő Andy Vajnáról

Schobert Norbi érzelmes, soha nem látott képet osztott meg a múltból

(Kiemelt kép: Istenes Bence Instagram-oldala)