Schobert Norbi érzelmes, soha nem látott képet osztott meg a múltból

Kerek évfordulót ünnepelt a fitnesz-házaspár, ez alkalomból nosztalgiázott Schobert Norbi.

2021. november 11., 10:40

Szerző:

Schobert Norbi Facebook-oldalán osztotta meg a 20 évvel ezelőtt készült romantikus képet, amelyen feleségével, Rubint Rékával táncolnak. A fotó apropója, hogy most ünneplik a 20. évfordulóját annak, hogy egy pár lettek. A két évtizede készült képet most újra alkották, aminek láttán a rajongók nagy döbbenettel jegyezték meg, hogy ez idő alatt Réka és Norbi semmit sem változtak.

Egy hónapnyi udvarlás után, 2001 november 10-én vette a bátorságot a fitneszguru, hogy elhívja vacsorázni Rubint Rékát a névnapján. Az este olyan jól sikerült, hogy másnap össze is költöztek.

„Elmondta, hogy szeretne nekem egy DVD-t készíteni. Mondtam, hogy ne vicceljen, túl drága mulatság, én pedig nem akarok tőle semmit, hagyjuk inkább. Aztán egyre többet beszélgettünk és miután véget ért a közös munka, másnap elfogott egy hiányérzet. Ezek után egy klasszikus udvarlási folyamat vette kezdetét. Rózsacsokrokat és Lionel Richie számokból fordított idézeteket küldözgetett nekem, de semmi sem történt, még a kezemet sem merte megfogni. Egy hónapig udvarolt nekem így, amikor is a névnapomon, november 10-én elhívott vacsorázni. Én viszont azt mondtam, hogy már elígérkeztem a barátaimnak. Na ő ebbe belebetegedett és szerelmet vallott nekem SMS-ben, de nekem közben pont lemerült a telefonom. Ezek után én eldöntöttem, hogy oké, ha egy napig is tart, de próbáljuk meg. Másnap reggel, 2001. november 11-én reggel kimentem hozzá Szentendrére és még aznap délután odaköltöztem. Azóta egy pár vagyunk”

– mesélte el kapcsolatuk kezdetét Rubint Réka még 2017-ben

Azóta a párnak három gyermeke született, és háromszor vette el feleségül Rékát az Update atyja. Schobert Norbi egy érzelmes posztban emlékezett meg arról a napról, amelytől fogva egy párt alkotnak Rubint Rékával.

„Hát, ezt is megértem. A két kép között pont 20 év telt el. Akkor találtam meg a Társam, a Szerelmem. Sok mindent elértünk azóta. Család, 3 gyerek, Update, Alakreform. Sokszor fent, sokszor lent. A halálból is visszatértem 2x miatta. Tudom nem vagyok sem tökéletes férfi, se tökéletes férj, se tökéletes apa, de egy biztos: érte és értük élek és sosem hagyom cserben...”

 – írta a romantikus sorokat Norbi, amelyhez két képet is mellékelt, amin Rékával lassúznak, csupán annyi a különbség, hogy az egyik két évtizede, a másik pedig a napokban készült. 

A fitneszguru posztját elárasztották a pozitív kommentek, sokan gratuláltak a párnak az együtt töltött évekhez, de szép számmal voltak azok is, akik szerint Rubint Réka semmit sem öregedett az elmúlt évek alatt. Abban viszont a legtöbb hozzászóló egyetértett, hogy Norbi és Réka lánya, Lara kísértetiesen hasonlít édesanyjára a 20 évvel ezelőtt készült fotón.  

(Kiemelt kép: Schobert Norbi Instagram-oldala)