Rubint Réka megható posztban védte meg lányát a kommentelőktől

Sokat támadják Schobert Larát képei miatt.

2021. november 8., 13:12

Szerző:

Rubint Réka és Schobert Norbi legidősebb gyermekének, Larának a napokban volt a szalagavatója, aminek kapcsán rengeteg személyes és megható fotót, videót tett közzé a fitneszlady Instagram-oldalán. A kommentelők azonban a családi felvételekbe is könnyedén bele tudtak kötni, többen megjegyezték, hogy Lara egyik képen se mosolyog. Rubint Réka egy hosszú bejegyzésben védte meg gyermekét a támadásoktól. 

„A soha véget nem érő Apa-Lánya SZERELEM”

– osztott meg ezzel a szöveggel a szívhez szóló videót Rubint Réka, amin Schobert Norbi a lányával keringőzik a szalagavatója után. De nem ez volt az egyetlen intim poszt, amit megosztott a családi eseményről. 

„Tegnap este, miközben a Szalagavatóján keringőt táncolt, nekem csak folytak a könnyeim … a meghatódottságtól és az örömtől. Szinte most volt, hogy kiderült, kislány van a pocakomban és tegnap este, egy Álomszép gyönyörű NŐ jelent meg hófehér ruhában a színpadon. Nagyon Szeretünk Kicsi Laresz!”

– írta az érzelmes sorokat a büszke anyuka, egy az Instagram-oldalára feltöltött családi kép mellé. 

Az internet népe még ezekbe a megható pillanatokat bemutató posztokba is bele tudott kötni, már egy ideje azzal támadják Schobert Larát, hogy minden képen boldogtalannak és flegmának tűnik, mert sose mosolyog.

„Lara gyönyörű, és rólad ez a legjobb kép, amit valaha láttam! Szuper boldog a mosolyod!”

– írta érezhetően ironikusan egy hozzászóló, de volt, aki ennél durvább hangvételben fogalmazta meg véleményét.

„Kurva flegma a csaj.”

A lányát emiatt hetek óta ostorozó kommentelőket Rubint Réka már nem tűrte tovább, egy hosszú, érzelmes posztban védte meg lányát. 

„’A “boldogtalan”, “búskomor”, “mosolyogni nem tudó” gyermekeim. Tegnap este. “Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.” Akinek nincs, vagy pici még a gyermeke még nem tudja és nem tapasztalta, akinek hasonló korú, vagy már nagyobb a gyermeke, mint Lara és Norbika, azok pontosan tudják, hogy a “flegmaság” egy életkori sajátosság … az élet természetes velejárója.(…) Miért kellene Larának mosolyognia, mikor Neki így jó és jelenleg így szereti a képeken viszont látni magát?! Ahogy írják: “gyönyörű lány” egy még gyönyörűbb lélekkel és ami a legfontosabb, h ÖNMAGA lehet! Mosollyal és mosoly nélkül is! Számomra a legfontosabb, hogy a gyermekeink egy boldog, kiegyensúlyozott családban, szeretetben és érzelmi biztonságban váljanak felnőtté, mert az ALAP a legfontosabb. Ezt viszik magukkal egy életen át! Én akkor is imádom, ha mosolyog és akkor is ha nem. Akkor is imádni fogom, ha vadakat terelő juhász lesz és akkor is, ha ügyvéd. Nem ez számít! Aki képes szeretni, annak nem ez a fontos! A legfontosabb, hogy Ő/Ők megtalálják az életben azt a társat és azt a hivatást, amiben megtalálják az örömüket a boldogságukat és a szenvedélyüket!”

– tisztázta a helyzetet Rubint Réka, és megosztott egy videót lányáról Laráról, és nagyobbik fiáról, Norbikáról, amint önfeledten keringőznek.

(Kiemelt kép: Rubint Réka Instagram-oldala)