Istenes Bence elmondta a véleményét azokról, akik a TV2-nél dolgoznak – édesapja is ott van

Istenes László a Mokkát vezeti a TV2-n, fia bármennyit kérhetett volna, mégse fogadta el a csatorna felkérését.

2021. szeptember 16., 12:19

Szerző:

Istenes Bence egy héten belül a második olyan interjúját adja, amelyben szóba kerül az édesapja. A 34 éves műsorvezető a Blikknek arról beszélt, hogy korábban nem volt szoros a viszony közte és a szintén műsorvezetőként dolgozó Istenes László között.

„Nagyon érzékenyen érintett ez akkor. Azóta sokkal jobb lett a kapcsolatunk, több időt is töltünk együtt. Elkezdtünk közeledni egymáshoz, ami mindkettőnknek rendkívül fontos volt”

– mondta Istenes Bence, erről ide kattintva elérhető cikkünkben olvashat többet.

Most a HVG ma megjelenő számában is van egy interjú az Álarcos énekes műsorvezetőjével, és a HVG előzetest közölt az interneten a riportból. Ebben a TV2 és az RTL Klub közötti különbségek összefüggésében kerül szóba Istenes László, Istenes Bence ugyanis azt mondja, hogy sosem vállalna el egy felkérést a TV2-től.

„Az RTL Magyarország nem politizál, hanem teret ad minden véleménynek, és társadalmilag fontos kérdésekben véleményt is nyilvánít. Rengetegszer kerestek már meg a másik oldalról, azt kérhettem volna, amit csak akarok, a sokszorosát kereshettem volna, mint itt. Én viszont nem akartam két Stop Soros!-reklám között szerepelni”

– mondja Istenes Bence a tévécsatornáról, ahol édesapja dolgozik. A műsorvezető a következőképpen fogalmaz vele, illetve azokkal kapcsolatban, akik szerepelnek a TV2 valamelyik műsorában:

„ő elsősorban az apukám. Egyébként alapvetően nincs bajom azokkal, akik ott dolgoznak, nem az én dolgom megítélni a döntésüket, biztos megvan rá az okuk. Nagyon nem tetszik a folyamatos ítélkezés sem. Az érdekel, hogy szabadon elmondhassam, hogy én mit érzek.”

(Kiemelt kép: Istenes Bence Instagramja)