Szakított Istenes Bence és Csobot Adél? Kiderült az igazság!

Többször felröppent a pletyka, hogy válságba került Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata.

2022. február 11., 10:06

Szerző:

Egy évvel ezelőtt derült ki, hogy Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata válságba került, akkor az Életünk története című műsorban szerepeltek, ahol Friderikusz Sándornak meséltek arról, hogy mélypontra kerültek. Később több interjúban is úgy nyilaktoztak, hogy dolgoznak azon, hogy együtt tudjanak maradni. Ősszel pedig már arról számoltak be, hogy remek nyarat tudhatnak maguk mögött, és minden rendben van közöttük.

Idén azonban ismét beindultak a találgatások, ugyanis Istenes Bence váratlanul zarándokútra indult szilveszterkor, Csobot Adélt és a gyerekeit pedig itthon hagyta. Mint írta, az elvonulásra maga miatt volt szüksége, ám rengeteg rajongó és kommentelő nem értette, hogy volt képes több hetet a csaldája nélkül tölteni. Sokan arra tippeltek, hogy talán mégis szakított a sztárpár, amit csak megerősített, hogy Csobot Adél semmit sem nyilatkozott a témában, Istenes Bence hazajöttekor pedig nem épp a családi idillről számolt be, mint azt sokan várták.

A Bors most megkereste a párost azzal, hogy öntsenek tiszta vizet a pohárba. Végül Istenes Bence managere árulta el, mi az igazság:

„Bence sajtósaként cáfolom a híreket Bence és Adél szakításáról. Ez egy teljesen valótlan állítás, nem is értjük, hogy kinek a fejéből pattanhatott ez most ki!”

Sztárpárok, akik viszont valóban szakítottak idén:

Weisz Fanni eddig titkolta: egy ideje szakított a párjával, aki korábban Nádai Anikóval is járt

Horváth Gréta a szakítás utáni nehézségekről vallott: Megedzett az élet

Váratlan fordulat: Kulcsár Edina és Csuti a szakítás ellenére is együtt laknak

 

(Kiemelt kép: dfp.hu)