Hujber Ferenc beszólt a Nyerő Páros összes többi játékosának: Mélyen sajnálom és kikérem magamnak

Hujber Ferenc úgy érzi, hogy csak róluk van szó az idei Nyerő Páros kapcsán, és elmondta, hogy ez szerinte miért nincs rendjén.

2024. október 28., 07:53

Szerző:

Biztos ön is látta-olvasta már néhányszor: Hujber Ferenc és felesége is ott vannak az idei Nyerő Páros szereplői között. A műsorban rögtön fény derült a feleség, Szőke Krisztina felnőttfilmes múltjára, a pár majdnem kiesett az első kiszavazásnál, de végül mégis bent maradtak, majd egy sérülés miatt kórházba kellett menniük, ami közben Berki Mazsi párja eleresztett velük kapcsolatban egy beszólást (a linkeket alább találja). Nos, Hujber Ferenc a Story.hu-nak nyilatkozva arról beszélt, hogy egyáltalán nem örül annak, hogy a reality kapcsán mindig csak róluk van szó és a többi játékosról alig írnak a lapok. Az 50 éves színész rendszeresen szokott meghökkentő nyilatkozatot adni, és most is meglepő lehet, hogy ő kivételesen nem a lapokat hibáztatja azért, hogy miért arról írnak, amiről – hanem a többi játékosra van kiakadva.

Hujber Ferenc és Szőke Krisztina a legérdekesebb

Hujber Ferenc szerint az, hogy a Nyerő Párossal kapcsolatos összes hírben ők szerepelnek, azt bizonyítja, hogy a többiek nem elég érdekesek.

„Őszintén és mélyen sajnálom, mi több, kikérem magamnak, hogy itt van ez a műsor, és az első perctől rólunk szól! Én nem akartam Hujber show-t!”

– kezdi a nyilatkozatát az 50 éves színész. Hujber Ferenc azt mondja, ők az egyetlen igazán ismert pár a bentlévők közül:

„Ha előre tudom a névsort, nem vállaltam volna a műsort. Ugyanis, én is ott szembesültem vele, hogy számomra is ismeretlen szinte mindenki, így nagy valószínűséggel mindenki másnak is azok lesznek.”

Hujber Ferenc Istenes Bencét említi, mint az egyetlen olyan embert a fiatalabb generációból, akiért érdemes bekapcsolni a tévét. Azt mondja, rajta kívül csak 50 körüliek szerepelnek folyamatosan.

„Velünk, 50 éves emberekkel van teli még mindig, minden. Tilla, Sebestyén Balázs… Könyörgöm, hát legyen már másnak is egyénisége, karizmája, súlya a sztárvilágban!”

– fakad ki Hujber Ferenc az interjúban, ezzel beszólva nemcsak a többi játékosnak a Nyerő Párosból, hanem úgy általában a 40 alatti celebgenerációt is kollektíve leunalmasozza.

Csak Hujberék szállítanak ilyen jeleneteket

Hogy csak egy példát tegyünk ide azzal kapcsolatban, amiről Hujber Ferenc beszél: az alábbi jelenet rögtön a műsor elejéről származik, ahol felesége felnőttfilmes múltja került szóba. Az alábbiak kapcsán rögtön ők kerültek a figyelem középpontjába, és érdekesség, hogy itt is szóba kerül a hírnév: Hujber Ferencnek többek között az tetszett meg későbbi feleségében, hogy nem ismerte őt.

„Neki fogalma sem volt, hogy én ki vagyok. Ez volt a második nagyon pozitív dolog, hogy végre találtam valakit, aki nem tudja, ki vagyok, nincs előítélet, semmi nincs”

– mondja Hujber Ferenc, aki ezek után nyilván továbbra is az egyik legtöbbet emlegetett magyar celeb marad.

(Kiemelt kép: RTL/Nyerő Páros)