Hosszú Katinkáék titoktartásra kérik az esküvőjükre meghívottakat, de pár dolgot mégis lehet tudni

A valószínű dátum és a helyszín mégis ismert Hosszú Katinka közelgő lakodalmával kapcsolatban.

2022. augusztus 12., 09:43

Szerző:

Közeleg Hosszú Katinka és Gelencsér Máté esküvője: az úszóbajnoknő kezét januárban kérte meg a szerelme, és a sportoló májusban azt nyilatkozta, hogy április óta szervezik az idén nyárra tervezett lakodalmat. Nos, sajnos nincs túl sok idő már hátra ebből a nyárból, és a Bors című lap érdeklődött is a lagziról Sós Csaba szövetségi kapitánynál, ha már a házasulandók nem árulnak el semmit.

Nos, Sós Csaba szintén nem árult el semmit:

„hogy [...] melyik napra esik, maradjon titok”.

Más forrásokból azonban a lap úgy értesült, hogy a nyárból még szóba jövő három hétvége közül Hosszú Katinkáék esküvője augusztus utolsó hétvégéjén lesz. Ezen kívül Hosszú Katinka édesapjának egy korábbi nyilatkozatából annyit lehet még tudni, hogy a ceremóniát-bulit Szentendrén tartják majd.

Természetesen nem véletlen és nem is szokatlan, hogy az ifjú pár titoktartásra kéri a meghívottakat, hírességek esküvői esetén ez általában így van, és Hosszú Katinkáék sem képeznek kivételt. Szeretnék minél inkább elkerülni, hogy hívatlan érdeklődők zavarják meg az eseményt, valamint nem szeretnék, hogy a hozzájárulásuk-beleegyezésük nélkül kikerüljön valami az eseményről a (közösségi) médiában.

Hosszú, forró nyár

Hosszú Katinka és más olimpikonok is ott voltak Iszak Eszter és Gyurta Dániel esküvőjén

Vujity Tvrtko megdöbbentő üzenetet küldött Hosszú Katinkának az utolsó verseny után

Hosszú Katinka új filmjében Shane Tusup is feltűnik

(Kiemelt kép: Hosszú Katinka Instagramja)