Vujity Tvrtko megdöbbentő üzenetet küldött Hosszú Katinkának az utolsó verseny után

Vujity Tvrtko azután írt a Facebookon nyílt levelet, hogy Hosszú Katinka túl volt az utolsó úszásán.

2022. június 26., 09:52

Szerző:

Hosszú Katinka szombat este negyedik helyett szerzett 400 vegyesen, és a hír hallatán Vujity Tvtrko egy megdöbbentően érzelmes posztot tett közzé a Facebookon, ami gyakorlatilag egy nyílt levélnek is beillik.

Miután Hosszú Katinka címvédőként kikapott a zárónapon egy 15 éves kanadai úszótehetségtől, Vujity Tvrtko a „Katinka” megszólítással kezdi üzenetét, ami mellé egy piros szívet tett. Majd így folytatja:

„én sosem beszélek egy ország és egy nép nevében. Most sem teszem, a magam nevében írok, aki szeretne, úgyis csatlakozik hozzám! Utolsó hivatalos hazai úszásod, magyar közönség előtti világversenyed után KÖSZÖNÖM NEKED, KATINKA, azt a rengeteg leúszott hosszt, azt a sok felemelt súlyt, azt a megszámlálhatatlan mennyiségű lefutott kilométert, a hajnali ébredéseket, az elhullajtott izzadságcseppeket, a könnyeket és mosolyokat, s velük: Az érmeket; A sikereket; A nemes küzdelmet; A közösen énekelt Himnusz fennköltségét; A boldogság érzését; azt, hogy büszkévé tetted az országunkat és népünket, büszke magyarrá varázsoltál mindannyiunkat! Köszönöm, köszönöm, ezerszer is köszönöm!
Emellett személyesen köszönöm – mint a mesében – az ezeregyediket: azt, hogy megszervezhettem a versenyt közted és sérült kis barátom, Benedek között, aki egy századdal megelőzött Téged, a nyakába pedig Te magad akasztottad az aranyérmet, élete örök emlékeként! Mindig is fantasztikus sportember voltál, történelmet írtál, csodálatos példaképpé nemesedtél! Isten áldjon meg érte, Hosszú Katinka! És ezerkettedszer is: KÖSZÖNÖM! S talán most megengedhetem magamnak azt is, hogy leírjam: KÖSZÖNJÜK!”

A médiaszemélyiség a „barátsággal: Tvrtko” fordulattal zárja ezek után a sorait a posztban, ami közös fotókat is tartalmaz Vujity Tvrtko, Hosszú Katinka és a fent említett kisfiú, Benedek találkozásáról.

Hosszú Katinkáról ne csak a sporteredményeket olvassa!

Hosszú Katinka esküvőjéről új részleteket árult el az örömapa: megvan a helyszín is

Hosszú Katinka éttermet nyitott

Hosszú Katinka a jelek szerint otthagyja az úszást

(Kiemelt kép: Hosszú Katinka Instagramja)