Kiderült, mikor lesz Hosszú Katinka esküvője

Hamarosan újra oltár elé áll.

2022. május 9., 13:34

Szerző:

Hosszú Katinka hamarosan ismét férjhez megy! Hazánk legnépszerűbb úszónőjének tavaly elmaradt a filmbemutatója, ám most megtartották. A Katinka című film az Iron Lady pályafutását mutatja be. Az alkotás a Szupermodern Stúdió gyártásában készült, a Nemzeti Filmintézet támogatásával, amely 560 milliós állami támogatást kapott. A bemutatón természetesen a híres sportoló is részt vett.

Az úszónő a sajtóeseményen elárulta, hogy bizony a nyár végén kimondja a boldogító igent a szerelmének, Gelencsér Máténak. Kiderült, hogy az esküvőt április óta tervezik, ám a versenyzés kicsit tolta a dátumot, ezért döntöttek emellett az időpont mellett. A pár 2019 óta él együtt boldogságban, előtte Hosszú Katinka Shane Tusup felesége volt, aki idén februárban Szabó Zsófi ujjára húzott gyűrűt.

Hosszú Katinka és párja eljegyzéséről korábban részletesen beszámoltunk. Az olimpiai bajnok úszónőnek a kedvese nagyon romantikus helyszínt választott: a tengerparton, naplementkor tette fel a kérdést szerelmének, aki természetesen igent mondott. Az erről szóló cikkünket ide kattintva olvashatja el.

Hosszú Katinka a politikában is állást foglal

Hosszú Katinka személyesen gratulált Orbán Viktornak a választás eredményéhez, íme, mit ír a találkozásról

Hosszú Katinka gratulált Orbán Viktornak, most reagált az erre kommentelőknek is

(Kiemelt kép: Hosszú Katinka Instagramja)