Hosszú Katinka gratulált Orbán Viktornak, most reagált az erre kommentelőknek is

Hosszú Katinka pozitív és negatív hozzászólásokat is kapott, miután gratulált Orbán Viktornak.

2022. április 9., 09:43

Szerző:

Hosszú Katinka 2016-ban nyert négyszáz méter vegyesúszásban az olimpián, és Orbán Viktor erre a győzelemre utalt a múlt vasárnap, amikor kiderültek a választások eredményei. Ezzel kapcsolatban az úszónő csütörtökön a következőket írta az alábbi Instagram-posztban, gratulálva a Fidesz ötödik győzelméhez:

„»…olyan érzés lehet, mint amikor nyert 400 vegyesen…«  – Orbán Viktor. Vasárnap estéről idézek, amikor volt szerencsém személyesen gratulálni Miniszterelnök úrnak a hatalmas győzelemhez!”

A fenti posztban ezek után negatív és pozitív kommentek egyaránt megjelentek. Sokan csak annyit írtak, hogy „unfollow”, azaz „kikövetés”, az ilyen kommentek között számos olyan van, amely több száz lájkot összegyűjtött. A másik oldalon többek között Tóth Gabi szállt be a beszélgetésbe, ő mindössze egy vörös szívet kommentelt, kiállását Hosszú Katinka mellett 58-an lájkolták.

Hosszú Katinka, aki Instasztorija szerint jelenleg Stockholmban tartózkodik, ezeket látva egy újabb posztot tett közzé. Ebben a kommentekre reagál, a következőkkel:

köszönöm a kedves, támogató hozzászólásokat! Nektek küldök szeretettel egy nyugtató videót!”

Hírességek a választás eredményéről

Gáspár Győző megszólalt a kormány győzelme után: Megcsináltuk, látod Fidesz újra megcsináltuk!

Puzsér Róbert váratlan hangvételben beszél a választási eredményről

Tóth Gabi megírta a véleményét a választás eredményéről

(Kiemelt kép: Hosszú Katinka Instagramja)