Horváth Gréta édesanyja megható üzenetet posztolt válófélben levő lányának

Horváth Gréta édesanyja lánya Instagramján tett vallomást.

2022. január 24., 11:22

Szerző:

Megható üzenetben szólította meg Horváth Gréta édesanyja a lányát, aki hetek óta rendszeresen szerepel a hírekben. Két szakítás-válás története kapott hatalmas sajtóvisszhangot eddig 2021-ben, ezek közül Horváth Grétáéké volt az első (Kulcsár Edináéké pedig a második). A TV2 két realityjéből, az Ázsia Expresszből és a Love Bistróból ismert influenszert elhagyta a férje, mert összejött a Dancing With The Starsból ismert Stana Alexandrával.

Maga Horváth Gréta nem igazán kommentálta az eseményeket az elmúlt hetekben: a bejelentés óta csak posztolta kisfia megható rajzát, azt írta, hogy szakember segítségével próbálják feldolgozni az eseményeket, és megmutatta, hogy mennyit fogyott az utóbbi időben életmódváltásának köszönhetően. Horváth Gréta hétvégi posztja sem utal közvetlenül a magánéletére, az influenszer mindössze annyit ír az alábbi képhez, hogy #mindigkisütanap.

Kommentálta viszont a posztot Kupihár Beáta, Horváth Gréta édesanyja. Amint azt a Bors elsőként jegyezte meg, az édesanya nyilvános hozzászólásában kiállt lánya mellett, a következőket írva három vörös szív kíséretében:

„elképesztően büszke vagyok a jelenlegi helyzethez való hozzáállásodhoz, örülök, hogy az édesanyád lehetek! Felnőtt nőként én is tanulok tőled.”

Az édesanya hozzászólása máris több száz lájkot gyűjtött össze.

Anya és lánya

Liptai Claudia konferálta fel saját lányát: Ami nekem nem sikerült

Erdélyi Mónika reagált a vádakra, hogy dolgoztatja a kislányát a YouTube-on

Berki Mazsi posztolta az első babafotót kislányáról és a szülés utáni videót

(Kiemelt kép: Horváth Gréta Instagramja)