Hódi Pamela elmondta, milyen volt Berki Krisztiánnal 23 évesen gyereket vállalni

„Sodródtam az árral, nem volt beleszólásom.”

2021. augusztus 27., 08:51

Szerző:

Az RTL Klubon fut a Fókusz című műsor, és az adás egy extravideót tett közzé, amiben Hódi Pamela arról beszél, milyen volt, amikor 23 éves korában, Berki Krisztián partnereként gyereket vállaltak, illetve hogy ahogy idősödött és édesanyaként tapasztalatot szerzett, milyen döntéseket hozott a lányával kapcsolatban és miért. Hódi Pamela és Berki Krisztián teljesen ellentétesen gondolkodik arról, hogy kéne-e gyermeküknek, Natasának a közösségi médiában szerepelni, a szülők jelenleg haragban és perben állnak egymással.

„Nem szeretném előadni itt a nagy mintaanyát, mert nyilván nem vagyok az. Viszont amikor megszületett a Nati, 23 éves voltam. Úgy éreztem, hogy... nem dönthettem egyedül dolgokban. Nekem az volt mondva, hogy ezt kell csinálnod, ez az életünk, most ez van, mert nekünk ez lesz a jövőnk. Sodródtam az árral, nem volt beleszólásom, nem volt döntéshozatali jogom. Én csak csináltam, amit mondtak. De egy nő folyamatosan tanulja az anyaságot, folyamatosan tapasztalja mind lelkileg, mind eszmei értékben”

– fejti ki Hódi Pamela a fenti videóban, majd ezek után azzal folytatja, hogy ahogy egyre tapasztaltabb lett ő mint anyuka és egyre nőtt a kislánya, Natasa 4 éves kora körül Hódi azt mondta, itt húz egy határvonalat, nem szeretné, hogy a gyereke a közösségi médiában szerepeljen. Azt mondja, nem várja el mindenkitől, hogy ugyanígy gondolkodjon, ő maga is követ olyan embereket, akik posztolják a gyerekeik képét az Instagramra, de ő a saját helyzetét Berki Krisztián volt párjaként különlegesnek érzi, és arra jutott, hogy az ő számukra nem helyes, ha a gyerekét szerepelteti a több százezer követővel megosztott posztokban.

Hódi nemrég kritizálta a gyerekükről túl sokat posztoló celebeket, és most azt is hozzáteszi, hogy csak akkor kezdhetett erről önállóan döntéseket hozni a saját gyerekével kapcsolatban, amikor szétváltak Berkivel és elkezdte Natasát egyedül nevelni.

(A fent kiemelt kép 2016-ban készült. Fotó: dfp.hu)