Hódi Pamela durván beszólt a kisgyerekes celebeknek

Van egy dolog, ami nagyon bosszantja.

2021. augusztus 23., 10:56

Szerző:

Hódi Pamela gyakran mutatja meg életét a közösségi oldalain, de arra már egy jó ideje figyel, hogy gyerekeiről ne posztoljon, vagy legalábbis mértékkel. Ráadásul amióta megszületett második kislánya, még kevesebb időt tölt instagramozással, ám legutóbb egy viszonylag hosszabb élő bejelntkezéssel örvendeztette meg követőit – szúrta ki a Bors, amiben válaszolt arra a követői kérdésre, hogy az ismert szülők miért osztanak meg olyan sok fotót gyerekeikről.

„Ez csak az én véleményem, és nem akarok senkit megbántani, bár akinek nem inge, nem veszi magára”

– így kezdi mondandóját Hódi Pamela.

„Azért, mert mondjuk büszke. Minden nap, minden órában és minden másodpercben. Én is ezt érzem, de a napi 20 fotóból készült 1-2 db-ot megosztom a családtagjainkkal és a barátainkkal, de nem egy országgal. Például ha új szakaszba ér az élete, mondjuk járni kezd, elkezdi az ovit vagy a sulit, még egy karácsony együtt, egy újabb szülinap, na ezeket én is megosztom majd talán mindenkivel, mert van mondanivalója”

– mondja, majd tovább sorolja a lehetséges okokat:

„Sok a reklám az oldalán, és kell a köztes tartalom, és magáról nincs annyi szelfi, vagy nem jár annyi programon, akkor a legkönnyebb a gyerekről kirakni egy fotót, hisz róla van úgy is a fotótárban úgy tízezer fotó.(...) Megmutatni, hogy mennyire sok időt tölt a gyerkőccel, egyébként ha nem mutatja, akkor nem is szokott vele lenni. Ha nem mutatja valaki az interneten a gyerekét, az nem is szülő?”

Ebben a kérdésben egyébként nagyobbik lánya apjával, Berki Krisztiánnal nem értenek egyet. A celebapuka ugyanis előszeretettel oszt meg Natiról képeket, videókat közösségi oldalán.

(Kiemelt kép: dfp.hu)