Hódi Pamela megmutatta magát smink, retus nélkül

Hódi képsorozattal hívja fel a figyelmet arra, mennyire csal az Instagram.

2021. július 22., 11:27

Szerző:

Tóth-Hódi Pamela kétgyermekes modell-médiaszemélyiség egy hosszú bejegyzésben részletezte az Instagramon, hogyan torzítja el sok felhasználó a valóságot, és javítja ki hibáit a szerkesztőprogram segítségével, mielőtt megosztja képeit a közönséggel. A különbség szemmel látható még azon a fotón is, amin szerinte tűrhető az átváltozás mértéke. Készített egy olyan verziót is, amit elrettentő példának szánt, ezeken ugyanis már annyira tökéletesre van szabva az arca, hogy szinte fel sem ismerni.

Írtam már Nektek arról, hogy szeretem a szépen megszerkesztett fotókat, de épp annyira kedvelem a teljesen natúr – természetes képeket is. Szerintem nagyon fontos, hogy egy közszereplő merje vállalni azt is mikor nincs éppen top formában, hisz az élet nem a tökéletes mindennapi külsőről szól. – Nálam leginkább insta storyban láttok ilyet, hisz azokat az esetek nagy százalékában ahogy elkészítem, már meg is osztom

– írta bejegyzésében az exével, Berki Krisztiánnal hadakozó modell, aki elárulta, hogy olykor nagyobb szerkesztést igényel egy-egy fotója, például, amikor a pigmentfoltjait szeretné eltüntetni, viszont azt is hozzáteszi, hogy szerinte a „teljes önképzavar”„nagy %-ban eluralkodott az Instán”.

(Kiemelt kép: dpf.hu)