Hétvégi horoszkóp, 2021. november 26-28.: sorsfordító napok következnek

Íme, mit ígér a csillagjegyeknek a hétvégi horoszkóp.

2021. november 26., 00:00

Szerző:

A következő néhány nap hatalmas változásokat tartogat a csillagjegyeknek a hétvégi horoszkóp szerint.

Kos (03.21 - 04.19)

Új feladatot vagy projektet kaphat a munkahelyén, ami sokkal nagyobb felelősséggel jár. Ez elsőre megijesztheti, de a hétvégén hamar sikerül leküzdenie a félelmét és utána már izgatottan várja az új kihívásokat.

Bika (04.20 - 05.20)

Elképesztően kreatív időszakát éli, mindenre van egy szuper megoldása, csak úgy ontja magából a jobbnál jobb ötleteket. Igaz lesz ez a munkájára, és a szerelmi életére is...

Ikrek (05.21 - 06.21)

Óriási sikereket ér el a munkában, rengeteg dicséretet is kap, amitől még lelkesebb és motiváltabb lesz. Szerencsére ez az izgatottság megmarad munka után is, szóval egész hétvégén repesni fog az örömtől.

Rák (06.22 - 07.22)

Jellemzően bizonytalan lesz a következő napokban, szinte semmiben sem tud dönteni, mindent napokig halogat, pedig egyfolytában rágja magát a problémákon, mégsem képes elkötelezni magát egy álláspont mellett sem.

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Most nagyobb figyelmet kell fordítania a családjára, mint eddig valaha, néhány gondot ugyanis muszáj megoldania. Tegyen félre minden munkát, programot, baráti találkozót, és csakis rájuk koncentráljon!

Szűz (08.23 - 09.22)

Szabadságra lenne szüksége, a munkából és a magánéleti problémákból is jó lenne, ha kicsit kiszakadna. Ha bármi zavarja a kapcsolatában, ha lehet, ne most rukkoljon elő vele. Egy lelkizés most végérvényesen kiütné érzelmileg!

Mérleg (09.23 - 10.22)

Tele van energiával, nem bír egy percet sem nyugton maradni, ezért szinte minden délutánra, estére szervez valami programot. Hát pihenni nem fog a hétvégén, de unatkozni sem!

Skorpió (10.23 - 11.21)

Hihetetlenül romantikus, bújós és odaadó hangulatban van, szinte minden szabad percét párjával szeretné tölteni. Szerencsére kölcsönös az érzés, így igazán meghitt, szeretetteljes hétvégében lesz része.

Nyilas (11.22 - 12.21)

A szokásosnál is nagyobb szabadságra van szüksége, és teljesen kiborítja, ha be szeretnék korlátozni, legyen szó munkáról vagy a magánéletéről. A hétvégén ebből lehet több konfliktusa is.

Bak (12.22 - 01.19)

Úgy érzi, mindenki önt találja be a problémáival, mindenre önnek kell megoldást találnia, viszont az ön gondjával, érzéseivel senki sem foglalkozik. Ez viszont a hétvégén teljesen megváltozik, és helyreáll a lelki békéje végül.

Vízöntő (01.20 - 02.18)

Különös érzések nyomasztják, frusztrált, nem érzi magát jól a bőrében és valahogy sehol sem találja a helyét. Nem is tudja megfogalmazni, pontosan mi a baja, csak azt érzi, valami nincs rendben. Adjon magának időt, hogy megfejtse, mi is a baj!

Halak (02.19 - 03.20)

Általában nem okoz gondot, hogy konfrontálódjon, kifejezetten szeret vitázni, kiállni az igazáért, de most mindent megtesz, hogy elkerüljön egy konfliktust. Sokáig azonban nem fogja tudni húzni a dolgot...

3 csillagjegy, aki plusz pénzre számíthat a héten

Ezekre a csillagjegyekre hatalmas változás vár ősszel

3 csillagjegy, akinek megváltozik az élete novemberben

(Kiemelt kép: Shutterstock)