Kiderült: ő az a művész, aki megkapta Babicsek Bernát szerepét

Kiderült, ki az a művész, akivel folytatja az előadás-sorozatát Pokorny Lia Babicsek Bernát halála után. 

2022. március 17., 12:19

Szerző:

Pokorny Lia nemrégiben bejelentette, hogy folytatja az előadássorozatát, amelyben eredetileg a tragikus módon elhunyt Babicsek Bernát színésszel dolgozott együtt. Három hónappal a színész halála után a színésznő a közösségi médiában jelentette be, hogy ki az a harmonikaművész, aki átveszi Babicsek Bernát szerepét. 

A színésznő a Facebook-oldalán jelentette be, hogy Kéméndi Tamás az a művész, akivel tovább megy az úton. Az ifjú harmonikaművész Mohácson született, diplomáját pedig a budapesti Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola harmonika szakán teljesítette. Mint megírtuk, Pokorny Lia már februárban bejelentette az RTL Klub Reggeli című műsorában, hogy úgy döntött, folytatni fogja a LIAison előadás-sorozatát másvalakivel. A színésznőt Babicsek Bernát rokonai és szerettei is megerősítették, támogatják döntésében. Kéméndi Tamás Instagramja egyetlen fotót tartalmaz – ide kattintva tekintheti őt meg.

Babicsek Bernát olyan sorozatokból volt ismert a nagyközönség számára, mint a Barátok közt vagy a Szeress most – a színész-zenész szilveszter napján lakástűzben vesztette életét, mindössze 41 évesen. A művész holttestét szülei találták meg, a drámai baleset részleteit az ide kattintva elolvasható korábbi cikkünkben foglaltuk össze. Babicsek Bernátról pályatársai januárban a közösségi médiában emlékeztek meg, erről szóló összefoglalónkat ide kattintva tudja elolvasni.

Még több hír Babicsek Bernát tragédiájáról

Babicsek Bernát temetésén Pokorny Lia is a gyászolók között volt, de nem bírta végignézni a sírba helyezést

Babicsek Bernát tiszteletére díjat alapítanak és emlékestet szerveznek – íme a sztárfellépők listája

(Kiemelt kép: dfp.hu)