Pokorny Lia fájdalmas döntést hozott Babicsek Bernáttal kapcsolatban

Pokorny Liát támogatják a döntésben Babicsek Bernát hozzátartozói.

2022. február 18., 07:42

Szerző:

Pokorny Lia tavaly mutatta be Babicsek Bernáttal közös estjét, a LIAisont. Babicsek Bernát utoljára ebben a darabban állt színpadon december 30-án – másnap tragikus balesetben életét vesztette.

Pokorny Lia szerdán a Reggeli című műsorban könnyek között nyilatkozott kollégájáról az RTL Klubon, majd egy friss interjúban a Blikknek megerősítette: úgy döntött, hogy folytatni fogja a LIAison előadás-sorozatát másvalakivel. Bár fájdalmas volt ezt a döntést meghozni, a színésznőt Babicsek Bernát rokonai és szerettei is megerősítették, támogatják döntésében. Áprilistól a darab egy másik férfizenésszel lesz újra látható.

„Vannak, akik szerint férfi és nő között nem lehet barátság, de köztünk az volt. Rövid ideig tartott, de hamar mindketten bizalmunkba fogadtuk a másikat. Minden olyan magától értetődő volt Bernáttal. Igazán mély szinten oszthattuk meg egymással a gondolatainkat, a kétségeinket, az érzéseinket és a lelkünket. És bár tragikus, hogy elvesztettük őt, még sincs bennem hiányérzet, hogy valamit nem mondtam volna el neki. Ez pedig a gyász ellenére felemelő érzés”

– emlékezett Pokorny Lia Babicsek Bernátra. A szerdai interjút az alábbi videóban lehet megtekinteni.

Babicsek Bernát emlékére

Babicsek Bernát búcsúztatóján elsírta magát a színpadon Pokorny Lia

Videó: eltemették Babicsek Bernátot

Babicsek Bernátnál jelzett a riasztó a tragédia éjjelén, ki is mentek a házhoz

(Kiemelt kép: RTL Klub/Reggeli)