Hajdú Péter az RTL-en tűnt fel, de durván megviccelték, teljesen kiakadt: videó

Elképesztő jelenet játszódott le, amikor Hajdú Péter vendégként szerepelt az Activity című műsorban.

2023. július 4., 08:59

Szerző:

Hajdú Péter nem túl gyakori vendég az RTL-nél, de most meghívást kapott és elment az Activity című műsorba. A celebvetélkedő csak nemrég indult újra, de a Szabó Zsófi melleire tett megjegyzésekkel és fingós-szarós poénokkal minden bizonnyal máris belopta magát a nézők szívébe.

Nos, a legutóbbi adásban Hajdú Péternek egy olyan dobozba kellett bedugnia a kezét, amiről csak a nézők látták, hogy mit tartalmaz. Hajdú Péternek fogalma sem volt, hogy mit tapogat, de amikor ott bent az a szőrös valami megmozdult, annyira megijedt, hogy visszahőkölt, térdre esett és sűrűn káromkodni kezdett, mindezt persze a nézők és az éppen soros műsorvezető, Puskás-Dallos Peti legnagyobb derültségére.

Itt tudja visszanézni a kérdéses jelenetet, ha úgy érzi, enélkül lemaradt volna a hétfő esti tévéműsor csúcspontjáról. A videóból persze kiderül, hogy mi volt a dobozban...

...de itt eláruljuk azoknak is, akik mégsem kattintottak a play gombra: egy kitömött patkány, amit alulról mozgatott valaki.

(Kiemelt kép: RTL/Activity)

Hamarosan piacra dobja egyedi, TISZA X AZAHRIAH snekaer kollekcióját a Tisza cipő az Astorián található boltjában. A rajongóknak nem árt majd igyekezniük, a cipők ugyanis mindössze két napig lesznek elérhetők.