Hajdú Péter elárulta, miért csak egyszer szerepelhetett az RTL-en az elmúlt egy évben

Hajdú Péter egy friss interjúban bevédte Friderikusz Sándort Havas Henrikkel szemben.

2023. június 12., 08:35

Szerző:

Nagyinterjút adott Hajdú Péter a Blikk című lapnak azzal kapcsolatban, hogy hogyan is zajlott állítólagos kirúgása tavaly a Life TV-től, illetve most Vaszily Miklós tanácsadói pozíciójából. Ez utóbbit ugyanis pont azért kapta meg egy évvel ezelőtt, mert jó eredményei ellenére megszüntették a Life TV-s műsorait, de Hajdú azért maradhatott ugyanazért a fizetésért egy névleges tanácsadói pozícióban.

A műsorvezető-producer mintha arra utalna, hogy tanácsadói fizetéséért gyakorlatilag semmit nem kellett csinálnia:

„kerülgethetjük a forró kását, de én kimondom: az, ha valaki tanácsadó, az leginkább arról szól, hogy kap egy gesztust. Azonban egy kreatív embernek egy ilyen állás nem elégíti ki a vágyait, még akkor sem, ha olyan ember mellett dolgozhat, mint Vaszily Miklós. Tanácsadóként olyan versenykorlátozásom volt, hogy más csatornához nem mehettem, ami alól egy kivétel volt, az RTL reggeli műsora egy alkalommal, miközben több lehetőségem is lett volna a szereplésre. Sem nekem nem volt ez egy komfortos helyzet, sem Miklósnak.”

Hajdú Péter ezzel tehát elárulja azt is, miért nem szerepelt többet az elmúlt egy évben más csatornákon.

A 48 éves médiaszemélyiség ezen kívül többek között reagál arra is, hogy a múlt héten Havas Henrik tehetségtelennek nevezte Friderikusz Sándort:

„megdöbbenve olvastam, hogy azt mondta Havas Henrik Friderikusz Sándorról: tehetségtelen. Én azt mondom, Friderikusz olyan tehetséges, mint a Nap! Ötször tehetségesebb, mint Havas Henrik, és most nem akarok sem Havasba belerúgni, sem Friderikusznak nyalni, hiszen nem is beszélünk egymással, teljesen más a világképünk, de azt elvenni tőle, hogy tehetséges, vicc kategória!”

Mindenesetre Hajdú Péter hozzáteszi, hogy ő továbbra is a YouTube-on akar a saját főnöke lenni, csakúgy, mint Friderikusz. Ősztől nemcsak a Frizbi folytatódik majd (amelynek legutóbbi részében Schobert Norbert mondott elég érdekeseket), hanem újraindul az Összezárva... című reality-interjúműsor új reinkarnációja is – Beköltözve Hajdú Péterhez címmel.

(Kiemelt kép: Hajdú Péter Instagramja)