Hajdú Péter új pozíciót kapott – íme a reakciója

Hajdú Péter helyett új vezérigazgatója lett a Life TV-nek.

2022. június 27., 12:29

Szerző:

Hétfő reggel robbant a bomba: Hajdú Péterrel együtt menesztik a Life TV-től a csatorna összes ismert arcát, és az adó ezentúl nem fog saját műsorokat gyártani.

A Media1 friss cikkéből kiderül, hogy ki lesz Hajdú Péter utódja a Life TV-nél: bizonyos Szabó Péter igazgatja majd ezután a csatornát, ami egyébként már évek óta a munkahelye.

Maga Hajdú Péter az Instagramon és a Facebookon reagált a hírre, és posztjából kiderül, hogy már meg is van új pozíciója.

A következő sajtóközleményt posztoltaA TV2 Csoport elnökének, Vaszily Miklósnak tanácsadójaként folytatja Hajdú Péter” címmel:

„Átalakítja szervezeti felépítését a Media Vivantis Zrt. Távozik a médiavállalattól Hajdú Péter vezérigazgató, aki a TV2 Csoport elnökének, Vaszily Miklósnak tanácsadójaként folytatja munkáját. Ezzel egyidőben Szabó Péter korábbi terjesztési igazgató veszi át a Life TV-t és Ozone TV-t üzemeltető vállalat vezetését operatív vezetőként. Hajdú Péter irányítása alatt a Media Vivantis Zrt. a hazai televíziós piac legdinamikusabban növekvő vállalatává vált.
Vezető csatornájával, a Life TV-vel két év alatt 414%-os növekedést produkált, azaz megnégyszerezte piaci részesedését és 39 helyet lépett előre a televíziós sikerlistán. A vállalat irányítása mellett a televíziós szakember műsorvezetőként is hozzájárult a Media Vivantis Zrt. növekedéséhez a Life TV-n futó Frizbi és Összezárva Hajdú Péterrel című műsoraival - utóbbival több alkalommal nézettségi rekordokat hozva a csatornának.
Hajdú Péter távozását követően a Media Vivantis Zrt. jelentősen átalakítja működését. A kedvezőtlen gazdasági környezet miatt csökkenti munkavállalóinak számát, valamint a korábbihoz képest jóval alacsonyabb programinvesztícióval alakítja ki a portfoliójába tartozó csatornák műsorstruktúráját.”

A megszűnő műsorokról írtuk

Dopeman elárulta: ezért utálta meg Majkát és Hajdú Pétert

Ábel Anita élő adásban kapott röhögőgörcsöt – videó

Berki Krisztián a büntetőfékezésről beszélt a Frizbiben: kirúgták a buszsofőrt a BKV-tól

(Kiemelt kép: Hajdú Péter Instagramja)