Járai Máté elárulta: Kossuth-díjas művésszel egy autóban ülve került ultrakínos helyzetbe

Járai Máté az Activity című műsorban mesélte el, sőt, adta elő a fergeteges sztorit.

2023. június 30., 11:17

Szerző:

Járai Máté az Activity című műsor egyik vendégeként egy hasmenéséről adott elő egy jó hosszú sztorit, aminek a főszereplője persze ő maga, de feltűnik benne Peller Mariann és egy Kossuth-díjas művész is.

Adott egy pofont a fingós-szarós humornak az RTL az Activity című celebvetélkedő legutóbbi adásában, amikor az éppen soros műsorvezető, Tihanyi Péter kér(d)ésére Járai Máté percekig mesélte egy hasmenése fordulatos történetét. Történt ugyanis egyszer, hogy egy görög étteremben vacsorázott, ahol nagyon sós volt a csirkehús. A 44 éves színész akkor éppen a Reggeli műsorvezetője volt, úgyhogy másnap hajnalban ment is dolgozni.

„És másnap reggel elkezdett bugyorogni... [...] És én az utolsó vendégnél: »én most, ahogy vagyok, itthagyom a vendéget!« Zöld fejjel ültem, végig azt órát néztem, hogy mikor van már vége a beszélgetésnek. Peller Mariann volt velem, nem értette, mi történik. Én meg ott haldokoltam”

– emlékszik vissza Járai Máté, hogy milyen volt, amikor élő adásban jött rá a hasmenés.

Ezek után elvégezte a dolgát, megkönnyebbült, és indult is autóval vidékre a színházba.

„Az volt az első felvonás, de nem tudtam, hogy lesz második. Megyek, rohanok, hogy tízre leérjek a színházba. Mellettem egy Kossuth-díjas művész ült. Az volt a szerencse, hogy maszkban ültünk, tehát nem érezte, hogy nekem már vannak előszelek. Néztem, hogy még nem torzult el a feje, nem ájult el. Egyszer csak, mint Tom Cruise a Mission Impossible-ben, a belsőből három sávon át kikanyarodtam. Mondom, »semmi baj, csak pisilnem kell!« 45 percre eltűntem, mert úgy [beszartam], hogy az alsógatyámat is ki kellett dobni”

– meséli, hozzátéve, hogy ez a bizonyos Kossuth-díjas művész utána meg is jegyezte, hogy ez nyilván nem egy pisilés volt. A teljes sztorit alább tekintheti meg, a hasmenésre utaló trágárabb szavak ki vannak sípolva a felvételből.

Az adásrészletben egyébként arra nézve is elhangzik egy poén, hogy ezután a hasmenős interjú után nem csoda, hogy Járai Mátét kirúgták a Reggeliből.

(Kiemelt kép: RTL/Activity)