„Kis „korhelyem!” Szerette, ha így szólítottam!” – így gyászolják a sztárok Kandech Evelyne-t

Gyászoló posztok a tragikusan fiatalon elhunyt énekesnő emlékére például Gáspár Lacitól és Déri Henitől.

2021. október 19., 10:29

Szerző:

A hétvégén érkezett a megrázó hír, hogy 37 éves korában elhunyt Kandech Evelyne, a Megasztár első szériájából megismert énekesnő. Korábbi cikkünkben megírtuk, hogy a közösségi médiában Torres Dani és Tóth Vera az elsők között emlékeztek meg pályatársukról, és az azóta eltelt időben még több hasonló posztot publikáltak országszerte ismert zenészek.

A legfrissebb poszt Gáspár Lacié, aki egy régi fotó mellé a következőket írja:

„Evelyne! Kis „korhelyem!” Szerette, ha így szólítottam! Őszinte részvétem a családnak és a sok-sok barátjának is!”

Dér Heni ugyanabban a Megasztár-szériában tűnt fel 2003-ban, mint Kandech Evelyne. Az énekesnő egy csoportképet posztolt abból az időből, és azt írja, a döbbenettől nem lehet ilyenkor mit mondani, posztját ide kattintva lehet megtekinteni. „Én így emlékszem rád… nyugodj békében, Evelyne!” – ezt pedig Pély Barna írja az alábbi posztban.

Mujahid Zoltán szintén a Megasztárból ismert, ő az alábbi posztban a következőket írja: „megszakad a szívem… Nehéz ezt épp ésszel felfogni!! Vigyázzanak Rád az angyalok, drága Evelyne!

A Kandech Evelyne-re emlékező barátok, pályatársak közül sokan csak most tudták meg, az énekesnő milyen kétségbeejtő helyzetbe került nem sokkal a halála előtt. Mint kiderült, ha ők nem fognak most össze, a temetésre sem lenne pénz: kattintson ide az erről szóló összefoglalónkért!

(Kiemelt kép: dfp.hu)