Csak halála után derült ki Kandech Evelyne megrázó titka

Barátait is sokkolta a hír.

2021. október 19., 09:44

Szerző:

Kandech Evelyne halála megrendítette az egész országot, rengeteg Megasztár-rajongó és pályatársa búcsúzott tőle. Mint kiderült, a 37 éves énekesnő rákban szenvedett, és bár a végsőkig küzdött, nem tudta legyőzni a betegséget. 

Az egykori megasztáros mindvégig titkolta betegségét, csak a közeli barátai tudtak róla, arról viszont senki sem, hogy milyen nehéz helyzetbe került a halála előtti hónapokban. A Bors megekersésére Evelyne egyik barátja elmondta, hogy csak most, halála után derült ki, hogy az énekesnő komoly anyagi gondokkal küzdött. A pandémia miatt ugyanis nem voltak fellépései, így pincérnőként helyezkedett el, de végül ezt az állását is elveszítette.

„Most már tudjuk, hogy akkor nagyon nehéz helyzetbe került. Csak most, a halála után állt össze a kép, hogy mi történt szegénnyel.Többen is voltunk, akik rendszeresen kerestük, szerettük volna tartani vele a kapcsolatot, de nem jártunk sikerrel. Egy egy üzenetre hónapok múlva válaszolt, ha válaszolt egyáltalán, teljesen elzárkózott mindenki elől. Most derült csak ki, hogy a járvány kitörésével elvesztette a munkáját, semmi pénze nem volt”

– nyilatkozta Evelyne egyik barátnője a Borsnak, aki azt is hozzátette, hogy az énekesnő annyira büszke volt, hogy a legnehezebb pillanatokban sem kért segítséget.

Sajnos az énekesnő Afrikában élő édesapja sem áll túl jól anyagilag, sem a hazautazásra, sem a temetésre nincs pénze, de nincs más rokon sem, aki magára vállalná a búcsúztatás költségeit, így a magyarországi szabályozásnak megfelelően Kandech Evelyne-t köztemetéssel helyeznék végső nyugalomra, egy egyszerű koporsóban, a temető végében. A Bors úgy tudja, barátai és volt megasztáros társai ezt méltatlannak találják, így összefognak, és közösen állják a temetés költségeit.

„Nem engedjük el őt így, ilyen körülmények között. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy méltó búcsúztatója legyen"

– nyilatkozta Tóth Vera, Evelyne egykori versenytársa a lapnak.

(Kiemelt kép: dfp.hu)