G.w.M trágár kirohanással ünnepli születésnapját, a rajongók el sem hiszik, hány éves lett

G.w.M az instagramos születésnapozás mellé publikálta új videóklipjét is.

2023. január 9., 09:44

Szerző:

Az alábbi poszttal G.w.M a születésnapját ünnepli. Celebként egy évesnek tekinthetjük, hiszen tavaly ilyenkor volt, hogy kiderült a kapcsolata Kulcsár Edinával, aminek révén egy csapásra országosan ismert lett az előadó, akinek életét addig csak a raprajongók követték figyelemmel.

Most azonban 26. születésnapját G.w.M már sokkal szélesebb nyilvánosság előtt ünnepli, méghozzá az alábbi szavakkal:

„huh… ez a 25. évem elég erősen hangosra sikeredett, akaratom ellenére is. Zeneileg inkább pihentem, de a magánéletemet rendbe tudtam tenni sok sok év után… mindegy, ki mit gondol, leszarom, ahogyan ez 10 éve egyfolytában volt, csak én és a közvetlen családom tudja, hogy mi is a valóság és azt, hogy ki vagyok én valójában, de nem is tartozik senkire ez! A lényeg, hogy megvagyok, boldog vagyok és annyi sláger jön idén, hogy jobb, ha kezd zenélni mindenki! 26 vagyok, ezt az évet szétvágjuk!!! GWMPROD4EVER!!!! Köszönöm a rengeteg köszöntést, imádlak titeket! #LEGNAGYOBBAKVELEM.”

G.w.M ünnepi kirohanása némileg paradox, hiszen azt írja, hogy senkire nem tartozik, hogy ő ki valójában, de az elmúlt egy év valóban hangos volt: több realityben is szerepelt, a Hal a tortánban édesanyjával és nagymamájával együtt. Mindenesetre a kommentelők jó része nem ezen lepődik meg a leginkább, hanem G.w.M életkorán. A hamarosan háromgyerekessé váló édesapa még csak 26 éves, de követői közül többen is hangot adnak annak, hogy ennél jóval többnek nézték.

„Én 40-nek néztelek, bocsi”

– szerepel a legtöbb lájkot kapott kommentben.

És közben G.w.M klippremierrel is ünnepel, tekintse meg ön is a Kötelék című szerzeményhez készült videót! Közreműködnek még Burai és Missh.

(Kiemelt kép: YouTube/G.w.M)