G.w.M a házimunka láttán: De jó, hogy nem asszonynak születtem – videó

G.w.M azt is mondja, hogy: „Egyedül enni sem tudok, nemhogy magamnak szedjek!”

2022. november 24., 08:59

Szerző:

G.w.M szerint a bevásárlás, főzés és mosogatás a nők dolga, és nagyon örül is, hogy neki ezeket a munkákat nem kell végeznie, tekintettel arra, hogy ő ugye férfi. Mindez a TV2 celebes-vacsoráztatós realityjéből derült ki, a Hal a tortánból, annak is a szerda esti adásából, de a kérdéses jelenet megtekintéséhez nincs szükség időgépre, elég, ha alább a play gombra kattint.

A műsorban G.w.M-et többek között szerelme, Kulcsár Edina is elkísérte Gáspár Beához, akitől a G.w.M által rendezendő vacsoravendégséghez bevásárolták a hozzávalókat. A rapper el volt képedve, hogy milyen sok minden kell az otthoni főzéshez, amire Gáspár Bea megjegyzi, hogy hát igen, kemény fizikai munka a bevásárlás, főzés, mosogatás, takarítás. Erre mondja G.w.M a következőket:

„de jó, hogy nem asszonynak születtem! Ez vagyok én.”

A rapper aztán azt mondja, hogy ő ezzel a feladattal, mármint hogy készítsen el egy vacsorát, nem tudna megbirkózni, ezért a nőkre hagyja a munkát.

A következő adásrészletet is ajánljuk az ön figyelmébe, ebben is szerepel G.w.M megdöbbentően fiatal édesanyja, sőt, a híresség nagymamája is. A jelenet a vacsora készítése közben játszódott le, a rapper azzal segít, hogy elkezd paradicsomokkal dobálózni a konyhában.

Becsületére legyen mondva, hogy azért bizonyos műveletekbe mégiscsak besegített, az alábbi felvétel azt a történelmi pillanatot rögzíti, amikor G.w.M 25 évesen életében először tölt káposztát.

G.w.M-nek egyébként egy korábbi epizódban is volt már egy hasonló mondata:

„Egyedül enni sem tudok, nemhogy magamnak szedjek!”

Sőt:

„szerintem én inkább csinálom a pénzt, és mire jövök haza, addigra legyen kész a kaja!”

G.w.M szerint szerelme, édesanyja és nagymamája úgy főznek, mint a Terminátor, ő maga bevallja, hogy egy uborkát sem képes felszeletelni.

(Kiemelt kép: TV2/Hal a tortán)