G.w.M és Bochkor Gábor között egyre durvul a viszály

Bochkor Gábor beszólt G.w.M-nek, aki most reagált a sértésekre.

2022. december 9., 08:31

Szerző:

Bochkor Gábor és G.w.M között elmérgesedett a viszony azok után, hogy a rádiós kifigurázta a rappert, aki előszeretettel visel Gucci-logóval ellátott termékeket. Legutóbbi posztjában is egy Gucci kardigán van rajta.

Bochkor Gábor azzal viccelődött, hogy G.w.M-ék a piacon vett, hamisított Gucciban pózolnak – erre reagált most G.w.M a Blikk című lapnak.

„nagyon cuki, kedves, aranyos, de ez egyáltalán nem volt sem férfias, sem pedig elegáns. Nem tudom, mi ezzel a célja, de ha hallgatottságot akart, csak fel kellett volna hívnia, szívesen bementem volna a műsorába. Ha annyira biztos abban a kijelentésében, hogy replikát hordunk, miért nem támasztja alá az állítását? Nyugodtan menjen be a Gucciba, kérdezze meg, hogy engem ott hogyan fogadnak, abból is lesz hallgatottsága, ezt garantálom.”

G.w.M a nyilatkozatában a következőket is mondja:

„nincsen semmi baj azzal, ha valaki replikát hord, nem értem, miért zavarja őt vagy bárkit mást, ha valakinek ,,csak” arra telik, de közben szereti az adott márkát. De megnyugtatok mindenkit, hogy én valódit hordok, ahogyan a kedvesem is, akinek ajándékba veszem ezeket a luxuscikkeket.”

Aki ismeri a Gucci cég imázsát az utóbbi évekből, illetve tudja, hogy a divatház eddigi vezető tervezője, Alessandro Michele milyen értékeket képvisel, annak meglepő lehet egyébként, hogy G.w.M pont a Guccit favorizálja ennyire.

Miközben G.w.M a családját eltartó, macsó férfi imázsát építi még a Hal a tortánban is, a Gucci kommunikációja mintha évek óta kifejezetten a lehető legtávolabbra szeretné pozicionálni a céget ettől a képtől. Mindenesetre ha már G.w.M ennyire kedveli a Guccit, jó lenne egyszer egy ilyen szettben látni őt, mint amilyet Harry Styles kapott egyszer a divatháztól.

G.w.M-éket egyébként nem csak Bochkor Gábor kritizálja: friss videójában Pottyondy Edina sem kíméli őket.

(Kiemelt kép: Kunos Attila – dfp.hu)