Gregor Bernadett elárulta, miért vált el mindkétszer nem sokkal gyermeke megszületése után

Gregor Bernadett arról is beszélt Joshi Bharatnak, hogy régen mindig alá akarta rendelni magát egy férfinak.

2023. július 13., 08:01

Szerző:

Gregor Bernadett Joshi Bharatnak mesélt a magánéletéről az Egy férfi, egy nő című műsorban, amit a Rádió Bézs nevű adón lehet meghallgatni. Az 51 éves, Jászai Mari-díjas színésznő négyszer volt férjnél, az első és a harmadik házasságából született egy-egy fia.

Most arról beszélt, mindkét esetben a szülés után nem sokkal a válás következett, és ez nem volt véletlen.

„A gyermekeim születése mindkét esetben a kapcsolat végét jelentette. A férj-feleség viszonyból apa-anya kötelék lett, és ez nem összekovácsolta a kapcsolatokat, inkább szétválasztotta. Nagyon mély szeretetnek és elfogadásnak kell lennie ahhoz, hogy a tüzet meg lehessen őrizni. Sosem voltam képes arra, hogy maradjak, mert gyermekünk van. Egy ponton túl fizikai tüneteim lettek. Itt szorított, ott szorított”

– mondja Gregor Bernadett.

A színésznő hozzáteszi:

„mindig nagyon vágytam rá, hogy tartozzak valakihez. Sokáig az volt az illúzióm, hogy nagycsaládban élek, sok gyerekkel, kutyával, macskával. Alá akartam rendelni magam egy férfinak, akire felnézek. Olyan erős volt ez a vágyam, hogy meg sem néztem, mennyire vagyunk kompatibilisek egymással. Ennek ellenére bennem a hála érzése van mindenki felé, akivel a sorsom összehozott, hiszen önmagamról is rengeteget tanultam mellettük.”

Nem véletlen, hogy Gregor Bernadett a fenti nyilatkozatban is említi az állatokat: az Instagramján gyakorlatilag csak kutyás-macskás fotók találhatók. A teljes rádióadást egyébként ide kattintva lehet meghallgatni.

(Kiemelt kép: Gregor Bernadett Instagramja)