Görgényi Fruzsina és Vastag Csaba a közösségi médiában üzengetnek egymásnak

Görgényi Fruzsina és Vastag Csaba 2020 decemberében szakítottak, az énekes hamarosan elveszi új barátnőjét.

2022. december 15., 09:42

Szerző:

Miközben Vastag Csaba eljegyzésről és gyerekvállalásról nyilatkozik a sajtónak új párja oldalán, addig az énekes exe, Görgényi Fruzsina a Farm VIP című reality most futó évadában tűnt fel a TV2-n. Emellett a héten szerepelt a #nofilter című interjúsorozatban, ahol Köböl Anitával beszélt.

A fenti interjúban futólag szóba kerül a színésznő párkapcsolata Vastag Csabával, és erről a Bors című újság honlapja meg is jelentetett egy cikket szerdán azzal a címmel, hogy Görgényi Fruzsina „elmondta az igazságot a szakításáról Vastag Csabával”. A Barátok köztből is ismert színésznő az interjúban a következőket mondja:

„mindenki nyilván kérdez az előző kapcsolatomról, nyilván ez a kérdéskör, és már ki se mondom annak az embernek a nevét, akivel kapcsolatban kérdeznének, mert akkor rögtön ezt kapják fel az újságok. Azért nem akarom ezt felemlegetni már, mert mindenki rögtön arra asszociál, hogy na én akkor biztosan nem vagyok még ezen túl... Szerintem amikor lezársz egy kapcsolatot, főleg ha mondjuk egy hosszabb kapcsolat, akkor hamarabb leszel túl az emberen, mint azoknak a dolgoknak a lecsapódásán, amik értek a kapcsolaton belül. Sokkal tovább tudja még, akár évekig is vizsgálni az ember, hogy hogyan viselkedtem én ebben a kapcsolatban. Hogyan szabtam meg a határaimat, vagy hogyan nem szabtam meg egyáltalán a határaimat. Miben bántottak engem, vagy miben bántottam én. Sokáig tud még az ember úgy egy kapcsolatról beszélni, akár egy barátnőjével, aki már untig unja ezeket a témákat, hogy igazából már nem is az ember, akivel együtt volt, a fontos, nem szerelmes már belé, nem vele akar újra együtt lenni, csak egyszerűen még feldolgozás alatt vannak a történések, amik akkor érték. És velem például még ez van.”

Erre Vastag Csaba és menyasszonya, Domján Evelin az Instagramon reagált egy posztban, amit ugyan nyilvánosan publikáltak, de azt kérik, hogy annak tartalmát senki ne idézze, úgyhogy ön is csak ide klikkelve tudja megnézni-elolvasni. A poszt nem nevezi meg név szerint Görgényi Fruzsinát, de elég egyértelműen róla van szó, kimért, de nem éppen pozitív hangvételben.

Ezt követően Görgényi Fruzsina automatikusan eltűnő Instasztoriban írt vissza Vastag Csabának, egyértelművé téve, hogy értette, hogy neki szól exe Instaposztja:

„a »múltbéli szereplő« pedig azt szeretné, hogy a szövegértési képességeinket gyakrabban kamatoztassuk, mielőtt hatalmas kiírásokba kezdünk. Ja és az ugye leesett, hogy a cikkek címét nem én adom. U.i.: mindig elgondolkodom, hogy ezek a nagy megmondások vajon kinek a fejéből pattannak ki.”

Görgényi Fruzsina ezek után további sztorikban maga is idézi fenti nyilatkozatát.

(A fent kiemelt kép 2018-ban készült a párról, fotó: Zsigmond László D – dfp.hu)