Videó: a TV2 sztárja megmutatta a dominikai luxusotthonát

Gelencsér Tímea dominikai otthona irigylésre méltó. 

2022. március 29., 10:24

Szerző:

Gelencsér Tímea immáron negyedszerre utazott Dominikára az Exatlon miatt. A műsor egykori csinos riportere nem érkezett az országba üres kézzel, nemrégiben ajándékokat is vitt otthonról a versenyzőknek. A TV2 sztárja egy videóban vezette körbe az Exatlon stábját és mutatta meg otthonát.

A csinos sztár egy meseszép lakásban töltötte a mindennapjait, aminek közelében egy medence is található. A riporter megmutatta a nappaliját, amiből gyönyörű a kilátás, valamint a hálószobáját is, ahol elmondása szerint nagyon jókat szokott aludni. A fürdőszobába azonban nem engedte be a kamerákat, de elárulta, hogy nagyon sok szépségápolási termékkel van tele. A konyháját is megmutatta, ahol minden reggel maga készíti el reggelijét. A lakása után a tengerpartot is megmutatta a kameráknak.

Itt megtekintheti a Gelencsér Tímea otthonát Ön is: 

Gelencsér Tímea azonban néhány nappal ezelőtt hazautazott Dominikáról Magyarországra. A sztár részt vett az I. Budapesti Légtorna Fesztiválon, valamint imádott kutyájáról is közzétett egy videót, amin látszik, hogy Licsi rettenetesen boldog volt, hogy újra láthatja a gazdáját. 

Még több hír Gelencsér Tímeáról

Gelencsér Tímea bikiniben mutatta meg a bombatestét – fotó

Gelencsér Tímea elvesztette a munkáját, mert túl nagyra csináltatta meg a mellét

Gelencsér Tímea kórházba került, Vajna Tímea is aggódik érte

(Kiemelt kép: Gelencsér Tímea Instagramja)