Óriási hír: Gáspár Laci 45 évesen nagypapa lesz!

Gáspár Laci idősebb lánya, Gáspár Mirjam állt elő a nagy hírrel.

2024. október 4., 08:59

Szerző:

Idén volt húsz éve annak, hogy Gáspár Laci az első Megasztárt a harmadik helyen zárta és ezzel országos népszerűséget-ismertséget szerzett. Akkor huszonöt éves sem volt, most már viszont betöltötte a negyvenötöt, és ugye idő közben átnyergelt a rivális formátumra: a Megasztár helyett ő 2016 óta már az X-Faktorban kutatja a tehetségeket mentorként.

Gáspár Laci nagypapa lesz

Gáspár Laci egyre kevesebbet posztol a magánéletéről a közösségi médiában, posztol viszont a legidősebb, 22 éves lánya, Gáspár Mirjam, aki az énekes első házasságából született. Ő a TikTokra tett ki egy videót, amin megmutatja, milyen nagy már a hasa. A csatornáját azóta priváttá tette, de ennek a cikknek a megjelenésekor a Redditen továbbra is megtalálható még egy képernyőfotó a felvételről.

A videó feliratából kiderül, hogy Gáspár Mirjam 34 hete várja, hogy megoszthassa a nagy hírt, azaz 34 hete várandós. Ez egyben azt is jelenti, hogy terhessége nyolcadik hónapjának a vége felé járhat, azaz a baba valószínűleg novemberben fog megszületni.

Gáspár Laci élete legsúlyosabb betegségén esett át tavaly

Jól is jönnek most a jó hírek, hiszen a tavalyi nyár nagyon nehéz volt Gáspár Laci számára: kórházba került. Az énekes a kórházi ágyon fekszik a 2023 júniusában publikált képen, a kezében az infúzió helye. Bár a feltartott hüvelyujjával jelzi, hogy (most már) jól van, a fotó feliratából az derült ki, hogy igen komoly betegsége volt.

„Túl vagyok életem egyik legkomolyabb betegségén!”

– többek közt ezt írta akkor Gáspár Laci.

A posztban a zenész taggelte azt a székesfehérvári magánklinikát, ahova befeküdt. A klinika egy belgyógyászat-gasztroenterológia, gyomor- és vastagbéltükrözéseket is végeznek – ebből talán lehet némileg következtetni arra, hogy milyen típusú betegsége volt Gáspár Lacinak.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/X-Faktor)