Gáspár Laci keserűen vallotta be: csúnyán átverték

Gáspár Laci nagyobb összeget bukhatott a lehúzás miatt.

2023. szeptember 12., 08:33

Szerző:

Készen van Gáspár Laci új háza! A zenész-médiaszemélyiség egy minden bizonnyal szponzorált posztban sorolja az Instagramon, hogy honnan származnak a házban található felszerelések és bútorok, és büszkén hozzáteszi azt is, hogy a designer, illetve az enteriőr kitalálója ő maga volt.

Képeket is meg lehet nézni arról, milyen szép lett Gáspár Laci új lakása, de a poszt egy kissé keserű kiszólással végződik azok után, hogy az RTL sztárja elsorolja, hogy kinek köszönheti a redőnyöket, csillárokat, bútorokat, stb. A zenész ugyanis megjegyzi, hogy bár az ingatlanhoz most már medence is tartozik, Gáspár Laci medencést sajnos nem tud ajánlani, mert ezek a munkások lehúzták.

Gáspár Laci egy facepalm-emojit is tesz emögé a kiszólás mögé, azaz egy emberkét, aki az arcát szégyenében a tenyerébe temeti – ez nyilván ezeknek a bizonyos munkásoknak szól, hiszen nem a megbízó szégyene, hogy lehúzták, hanem a vállalkozóé, aki tisztességtelenül dolgozik-számláz.

Gáspár Laci egyébként 2016 óta szerepelt minden ősszel az RTL-en, mint az X-Faktor mentora, de idén a tehetségkutató nem folytatódott, ehelyett egy másik, nagyon hasonló formátumot visz tovább a csatorna, a The Voice-ot. Gáspár Lacit így a legutóbb az Activity című műsorban lehetett látni az RTL-en a nyáron.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Activity)