Gálvölgyi János kitüntetésben részesült és a „régi szép és a csúnya új időkről” mesélt

Gálvölgyi János megható ünneplés kitüntetettje volt régi osztálytársaival együtt.

2023. szeptember 16., 07:13

Szerző:

Kerek 50 éve volt, hogy Gálvölgyi János 1973-ban diplomát szerzett a Színművészetin, ami akkor még ugye főiskola volt. Ennek az alkalomnak a tiszteletére a FreeSZFE Egyesület egy szép megemlékezést-ünnepséget szervezett, amin természetesen nem Gálvölgyi János volt az egyetlen ünnepelt, hanem valamennyi osztálytársa is.

„Nagy öröm és megtiszteltetés volt számunkra, hogy tegnap délután együtt ünnepelhettük Kútvölgyi Erzsébet, Lázár Kati, Egri Márta, Miklósy Judit, Varsa Mátyás, Vas-Zoltán Iván, Meczner János, Valló Péter, Ascher Tamás, Kornis Mihály és Gálvölgyi János diplomájának ötvenedik, és az örökhuszonéves Bókai Mária diplomájának hatvanadik szülinapját, tekintélyes szénhidrátok és elhanyagolható léptékű alkoholfokok társaságában. Volt móka és kacagás, és részünkről némi elérzékenyülés. Meséltek magukról és meséltünk magunkról, a régi szép és a csúnya új időkről. Köszönjük mindannyiuknak a felejthetetlen élményt! És persze hűséges barátunk, Lázár Todoroff fotográfus tapintatosan figyelmes jelenlétét”

– áll a FreeSZFE Egyesület posztjában, amit a Facebookon tettek közzé rengeteg fotóval.

Persze ők mind szinte fiatalok Bodrogi Gyulához képest, aki szintén diplomája évfordulóját ünnepelte a napokban, de ő a hatvanötödiket.

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)