Galambos Lajos nem akar összeköltözni új szerelmével: íme, mit szól ehhez a hölgy

Galambos Lajos nehéz helyzetben van.

2022. május 4., 11:33

Szerző:

Galambos Lajos nemrég bejelentette, hogy miután büntetőügyére ráment a házassága, most újra kapcsolatban van. A Lagzi Lajcsi néven is ismert zenész most a Reggeli című műsorban szerepelt, ahol megerősítette, hogy új szerelme nem közszereplő, és emiatt elég nehéz helyzetben vannak most.

„Nagyon nehéz helyzetben vagyok, mert akit megismertem, nem közszereplő. Meg nem akarok én ezzel hencegni, ez nem arról szól”

– mondja Galambos Lajos, hozzátéve, hogy védeni szeretné új szerelmét. Hogy akkor miért hozza szóba egyáltalán a dolgot, arra a 61 éves trombitás a közönségére hivatkozva válaszol:

„azt gondolom, hogy kötelességem vagy feladatom, hogy tájékoztassam azokat, akiknek köszönhetek mindent.”

Galambos Lajos hozzáfűzi, hogy hiába nagy már a három gyermeke, velük lakik együtt négyesben, és az életébe belépő új személynek meg kell értenie, hogy számára a három gyermek a legfontosabb, és ez nem fog változni.

„Abba az otthonba, ahol a feleségemmel éltem – akivel európai viszonyban vagyok, nem vagyunk rosszban természetesen, a három gyerek egy életen át minket összeköt–, oda nem tartom illőnek, hogy odavigyek senkit. Nem is akarok, és erről beszéltem a gyerekekkel is, és ők sem akarják”

– mondja Galambos Lajos, elismerve, hogy a gyermekei számára szintén roppant nehéz ez a helyzet azzal együtt is, hogy intelligens és jófej gyerekek. A zenész azt mondja, egyelőre a gyerekeit választja és nem akar senkivel összeköltözni. Arra, hogy ezt a másik fél elfogadja-e, Lagzi Lajcsi a következőt mondja:

„nem minden esetben és nem mindig. Ez egy nehéz dió. Talán idejekorán szivárgott ki ez a hír, én nem akartam ennek reklámot csinálni. Nyilván jól érzem magam, és ha ez a lehetőség, ami engem megérintett, eddig tartott (vagy addig, vagy amaddig), már akkor is boldog vagyok és jól vagyok. Látom azt, hogy van kiút. [...] Nem tudom, hogy én alkalmas vagyok-e egy normális kapcsolatra.”

Íme a teljes interjú.

Galambos Lajos nehéz időszakon van túl

Galambos Lajos először karácsonyozik felesége nélkül, egy megrázó emléket idéz fel

Ízléstelen és lelketlen: Galambos Lajos újra beszólt Majkának

Galambos Lajost már zsarolója is vádolja: Színes mesét szőtt az egészből

(Kiemelt kép: RTL Klub/Reggeli)