Galambos Lajost már zsarolója is vádolja: Színes mesét szőtt az egészből

A zsaroló szerint Lagzi Lajcsi nem mond igazat a nagy lebuktatásról, íme, igazából hogyan történt.

2021. november 8., 07:39

Szerző:

Augusztusban érkezett a hír, hogy a víz- és áramlopással vádolt Galambos Lajost megkereste egy bűnbanda, és felajánlották, hogy 200 millió forintért elintézik, hogy a Lagzi Lajcsi néven is ismert zenésznek ne kelljen börtönbe mennie. Galambos krimibe illő részleteket mondott el a bűnbanda lebuktatásáról: bemikrofonozva ment el egy találkozóra, hogy a rendőrség lecsaphasson a befolyással üzérkedőkre.

Nos, a sajtóban korábban zsarolóként emlegetett személy most adott egy interjút a Blikknek, amelyben elmeséli, hogy igazából hogyan történt ez a nagy lebuktatás. Az érthető okokból név és arc nélkül nyilatkozó férfi azt mondja, Galambos Lajos igencsak kiszínezte a történetet, azzal vádolja a zenészt, hogy hazudott a sajtónak a történtekkel kapcsolatban.

„Értem én, hogy Lajcsi nagyot akar mondani, de túl sok már itt a hazugság...”

– mondja a férfi, aki azt mondja, korábban nem ismerte Galambost személyesen, csak egy „hülye ötlet” volt a részéről ez az egész, amit egyedül talált ki.

„Lajcsi elmondta, nagy bajban van, a felesége már el is költözött tőle és fél az ítélettől. Erre mondtam neki, tudok segíteni, de az nem igaz, hogy bármilyen politikusra vagy magas beosztású tisztségviselőre hivatkoztam, erről a lehallgatási jegyzőkönyvben sincs bizonyíték”

– cáfolja Galambos egy másik állítását a férfi, aki tettéért eddig 91 napot töltött börtönben, most pedig házi őrizetben van.

„Ez az egész ügy túlértékelt, hiszen nem vettem át a pénzt, igazából nem történt semmi. Ő ehelyett hadjáratba kezdett, színes mesét szőtt az egészből. Nem volt itt se bűnbanda, se fegyveres, félelmetes bűnözők. Rossz érzés fog el, ha látom az ügyről beszélni. Ha annyira félt és nem akart üzletet, miért találkozott velem többször is?”

– mondja a férfi, akinek állításaira Galambos Lajos nem kívánt reagálni. Azóta nyilvánossá vált, hogy a büntetőügyre valóban ráment az egykor a Dáridóból megismert zenész házassága, Lagzi Lajcsit első fokon 2 év és 10 hónap szabadságvesztésre ítélték, de a büntetés még nem jogerős.

(Kiemelt kép: dfp.hu)