Galambos Lajos izgalmas részleteket árult el új szerelméről

Íme, mi derült ki eddig Galambos Lajos, azaz Lagzi Lajcsi új szerelméről.

2022. április 29., 07:34

Szerző:

A héten derült ki, hogy válása után máris újra rátalált a szerelem Galambos Lajosra. A Lagzi Lajcsi néven is ismert zenész most elárult egy-két dolgot arról, ki lett az új párja. A TV2-n, a Tények Plusz című műsorban szerepelt, és a következőket mondta:

„mikor elhagyatottnak és magányosnak éreztem magam, akkor teljesen véletlenül találkoztunk. Azért azt is el kell, hogy mondjam: szeretném megkímélni az idézőjelbe tett jóakaróktól és a jókívánságoktól.”

Ebből máris lehet érteni, hogy Galambos Lajos, bár tagadja, hogy bujkálnának, egyelőre nem szeretné a nyilvánosság előtt felfedni párja kilétét. Csak annyit árul el róla, hogy új szerelme is szakmabeli, a szórakoztatóiparban dolgozik, de egyelőre még a gyermekeinek sem mutatta be.

Önálló egzisztenciával rendelkezik a hölgy, mindene megvan. Autója, nyaralója, lakása, nincs hitele. Tulajdonképpen jó parti”

– árul még el egy-két dolgot a hölgyről Lagzi Lajcsi. A teljes interjút alább lehet megtekinteni.

Galambos Lajosról még néhány érdekesség

Galambos Lajos milliárdokért árulja luxuskúriáját, íme, mekkora bevételre számít

Galambos Lajos lánya nyilatkozott szülei válásáról: Nehéz év volt számunkra

Ízléstelen és lelketlen: Galambos Lajos újra beszólt Majkának

(Kiemelt kép: dfp.hu)

Az 55 év felettieket is beszippantotta a közösségi média. Többet nyomkodják a Facebookot, mint amennyi időt tévénézéssel vagy családi programokkal töltenek, 61 százalékuk szokott podcasteket hallgatni vagy nézni, és közel egyharmaduk volt már címzettje szexuális tartalmú üzenetnek.