Galambos Lajos állapota nagyon aggasztó: mentővel vitték kórházba

Galambos Lajosnak egészségi állapotára tekintettel nem kellett bevonulnia a börtönbe a hónap elején.

2023. március 2., 07:45

Szerző:

Galambos Lajos büntetőügye a jogerős ítélettel lezárult: a zenésznek 3 év 6 hónapra börtönbe kell vonulnia. Az ítélethirdetéskor a trombitás magabiztosan állította, hogy nem készül a börtönbe, és a bevonulásra tényleg nem is került sor. Mint kiderült, a zenész egészségi állapota annyira megromlott, hogy emiatt elhalasztották a büntetés letöltésének megkezdését.

Ma hajnalban pedig az derült ki, hogy Galambos Lajos egészségi állapota annyira megromlott, hogy tegnap mentővel kellett kórházba szállítani boldogasszonypusztai birtokáról. Mindezt a Blikk írta meg egy olvasói bejelentésre és a zenész ügyvédjének megerősítésére támaszkodva.

„Galambos Lajos rosszul lett az otthonában. Méghozzá olyan mértékben, hogy – kifejezett kérése ellenére – a családtagjai mentőt hívtak hozzá”

– többek között ez áll az ügyvéd nyilatkozatában. A jogász hozzáteszi, hogy több olyan hír jelent meg, hogy Galambos Lajos koncertezett az utóbbi napokban, de ezek sem igazak: a zenész súlyosan leromlott egészségi állapota miatt természetesen sajnos fellépni sem tud.

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)