Gabriela Spanic megdöbbentő dolgokat mondott Árpa Attiláról

Gabriela Spanic egyébként bejelentkezett következő Nagy Ő-nek.

2022. november 23., 14:59

Szerző:

A Bors című lap interjút közöl Gabriela Spanic sorozatsztárral, aki a TV2-n a Dancing with the Stars kapcsán szerepel rendszeresen az utóbbi években. Most azonban egy másik celebes realityvel kapcsolatban kérdezték: A Nagy Ő-ről van szó az interjúban.

A 48 éves, venezuelai származású színésznő felveti az ötletet, hogy mennyire szívesen lenne ő a Nagy Ő a következő évadban. Emlékezetes, hogy Magyarországon eddig csak egy évad volt ebből a műsorból női címszereplővel: 2004-ben Molnár Anikó volt a Nagy Ő. Lehet, hogy 2023-ban pedig Gabriela Spanic lesz? Hát már csak a nyelvi nehézségek miatt sem tűnik túl valószínűnek, de sosem lehet tudni.

Figyelemre méltó továbbá, ahogy Gabriela Spanic véleményezi a jelenlegi Nagy Ő-t, azaz Árpa Attilát. A következő, meghökkentően részletes dicshimnuszt zengi róla:

„Attila kifejezetten a zsánerem, hiszen szép magas, széles a háta, szép formás a válla és az izomzata. És meg van benne a számomra az egyik legvonzóbb tulajdonság, vagyis humoros, számomra fontos, hogy egy férfi meg tudjon nevettetni. E mellett táncolni is tud, ami egy újabb jó pont nálam. Szóval összegezném: Árpa Attila egy tökéletes pasi!”

Gabriella Spanic azzal is viccel, hogy a színész-producer számára tényleg olyan, mint Attila, a hun.

(Kiemelt kép: Gabriela Spanic Instagramja)