Gabriela Spanic drámája: az ikertestvérét a nyílt utcán akarták megölni, itt vannak a felkavaró részletek

Gabriela Spanic a családi drámájáról vallott. 

2022. november 16., 21:37

Szerző:

Visszatért Magyarországra Gabriela Spanic! A népszerű telenovella sztár két évvel ezelőtt versenyzőként lépett a Dancing with the Stars színpadára, de a tavalyi évben is tett hazánkban egy rövidebb látogatást. Természetesen a táncosműsor megint elképzelhetetlen volt a színésznő nélkül, aki akár azt is el tudja képzelni, hogy ideköltözik a fiával. 

„Sokat dolgozom azon, hogy ez megvalósulhasson. Én és Gabirel de Jesus is nagyon szeretnénk. Ezelőtt Brazíliában mentem, és megkérdeztem tőle, hogy oda vagy Magyarországra szeretne-e velem jönni, és ő Budapestet választotta. Kétlaki életet szeretnénk élni, de itt csak nyáron lennénk, mert a hideget nem igazán kedveljük, bikiniben viszont nagyon szeretnék a Balatonba fürdeni”

- mondta Gabriela Spanic a Blikknek.

A színésznő azt is elárulta, hogy mi történt az ikertestvérével. Dél-Amerikában nemrég bombaként robbant a hír: ki akarták végezni Daniela Spanic venezuelai modellt és színésznőt. Gabriela Spanic testvérét a nyílt utcán dobták meg kővel Mexikóvárosban, amikor a volt férje ellen akart feljelentést tenni. 

„A testvérem élete az utóbbi időben pokoli volt az exférje mellett. Pszichésen és fizikailag is bántalmazta. Volt, hogy kidobta az autóból. Miatta távolodott el tőlem és a családtól is. Ő nagyon rossz ember, aki mindenkinek, nekem is nagyon sokat ártott. Rossz híremet keltette, hazugságokat terjesztett rólam, és erre rengeteg bizonyítékunk van, amiket már be is mutattunk a hatóságoknak. A testvérem sokáig hallgatott, de aztán rájött, hogy lépnie kell. Elhagyta, feljelentette őt a rendőrségen és a nyilvánosság előtt is tisztázott mindent, többek között azt is, hogy mi rosszban voltunk. Ezért is a volt férje a hibás, mert a hazugságaival manipulálta és ellenünk fordította Danielát. Mostanra viszont kinyílt a szeme, és rájött, hogy én mindig is szerettem. Amikor agyvérzése volt, akkor is ápoltam, vigyáztam rá”

- mesélt a kálváriájukról a telenovella sztár. 

(Kiemelt kép: Gabriela Spanic Instagramja)