Gabriela Spanic merész dekoltázzsal indul a Big Brother-házba

A színésznő a Telemundónál vállalt új realityszereplést.

2021. augusztus 24., 12:08

Szerző:

Gabriela Spanicot a teleregényekből ismerik a legtöbben, de a Paula és Paulina venezuelai sztárja tavaly egy realityszereplést is elvállalt Magyarországon tavaly ősszel. A TV2-n a Dancing With The Stars első évadában versenyzett, és végül a második helyet szerezte meg.

Most újabb realityt kezd, de ezúttal a Telemundo nevű csatornán, ami elsősorban latin-amerikai közönségnek sugároz műsorokat spanyol nyelven az USA-ban és a világ még számos országában. A La Casa De Los Famosos (magyarul: A híresek háza) a világszerte ismert Big Brother-formátum egy olyan változata, amikor a bekamerázott házba csak hírességek költöznek be. Ebben fog most szerepelni Gabriela Spanic, az első adás ma lesz, és a 47 éves színésznő az alábbi, elég merész képpel tette közzé az Instagramon, hogy akkor indul is be a valóságshow-ba.

A műsor hivatalos promóját az alábbi poszt tartalmazza.

És persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy Spanic nem szokott fukarkodni a közösségi médiában a bevállalós képekkel, rendszeresen posztol olyan provokatív fotókat, mint például az alábbi is.

(Kiemelt kép: Gabriela Spanic Instagramja)