Gábor Zsazsa özvegye és 50 évvel fiatalabb választottja újra egymásra találtak

Gábor Zsazsa özvegye, Frédéric von Anhalt megbocsátott a fogadott fiának.

2024. július 1., 07:51

Szerző:

Gábor Zsazsa özvegye, Frédéric von Anhalt egy évvel ezelőtt még kitagadta az örökösét, a német focistát, Kevin Feucht. Azonban úgy tűnik, hogy sikerült kibékülniük, és a labdarúgó most  a Kevin von Anhalt nevet használja. Nemrég pedig ketten látogattak el Budapestre is. 

A Borsnak Gábor Zsazsa özvegye úgy nyilatkozott, hogy Kevinnel ismét jó a viszonyuk, és a focista megígérte neki, hogy gondoskodik a Gábor Zsazsa-hagyatékról, ha ő már nem lesz. Frédéric von Anhalt egyébként 2 millió dollárt már adott a fogadott fiának a vagyonából. 

Az özvegy, aki mintegy 60 millió dollárnyi, azaz 21,5 milliárd forintra tehető vagyonnal rendelkezik, azt tervezi, hogy készítenek Kevinnel egy dokumentumfilmet, és egy nemzetközi játékfilmet is. Az üzletember számára azért volt fontos, hogy örököst találjon, mert nem akarja, hogy a vagyona az államra szálljon. 

„Kevinnel most tényleg jó a kapcsolatunk: kétmillió dollárt adtam neki a leendő örökségéből. Ezért cserébe megígérte, hogy gondoskodik a Gábor-hagyatékról. Tervezünk egy dokumentumfilmet Zsazsáról, de emellett készíteni fogunk egy nemzetközi játékfilmet is, amelyben az egyik főszerepet fogja játszani”

– nyilatkozta Frédéric von Anhalt a lapnak. 

Gábor Zsazsa özvegye egyébként tavaly azért akadt ki a fogadott fiára, mert elmondása szerint a focista nem töltött elég időt vele. 

(Kiemelt kép: Youtube - TMZ)