Fresh Andi nagyon izgult: paróka nélkül ment el a Szerencsekerékbe

Fresh Andi a melldaganata után először jelent meg így, íme a videó.

2022. április 22., 11:43

Szerző:

Villányi Andreát a legtöbben Fresh Andi néven ismerik, és akik ismerik, tudják, hogy az énekesnő tavaly jelentette be, hogy kemoterápián van túl, legyőzte a mellrákot.

„Mindenki, aki a kemoterápiát végigcsinálja, egy hős. Bizony, nagyon megcincálja az embert. Úgy éreztem, hogy elveszítettem a nőiességemet. Amikor a párom kopaszra nyírt egy géppel, az mindkettőnk számára roppant megrázó pillanat volt. Igyekeztünk mindent viccesen felfogni, de akkor nem ment: végigsírtam a fodrászkodást. A parókaviselés miatt pedig folyamatos üldözési mániám volt, gyűlöltem. Állandóan azt figyeltem, ki jön rá arra, hogy ez nem az igazi hajam”

– mondta akkor Fresh Andi.

Nos, az énekesnő a TV2 által publikált adásrészlet szerint most azonban már az igazi hajával ment el játszani a Szerencsekerék című műsorba. Fresh Andi a következőképpen fogalmaz ezzel kapcsolatos jelenlegi érzéseiről:

„volt egy melldaganatom, de ez már az én hajam, és annyira büszke vagyok rá. Képzeljétek el, hogy ezért izgultam, hogy jövök ma. Egyrészt azért, hogy találkozunk, másrészről azért, hogy jól érezzük magunkat, és hogy Úristen, én most jövök paróka nélkül! És iszonyatosan jól érzem magam, és rengeteg levelet kapok, és jó érzés az, hogy tudok segíteni.”

Fresh Andi arra is utal a műsorban, hogy szívesen segít és adja át a tapasztalatait, hiszen a mellrák népbetegségnek számít Magyarországon.

A Szerencsekerékben láttuk őket is

Jakupcsek Gabriella milliókat nyert – íme, mire költi

Gáspár Bea visított örömében, majd keresztet vetett, amikor nyert négymillió forintot

Ebben az országban szeretik Bódi Gusztit legjobban a lányok - Bódi Margó vallotta be

(Kiemelt kép: a TV2 Instagramja)