Fodor Zsóka elképesztő sztorit osztott meg: Lerángattak a színpadról

Fodor Zsóka annak idején nagyon lelkes volt, talán egy kicsit túlságosan is.

2023. december 22., 09:18

Szerző:

Fodor Zsóka újabb sorozatszerepben tér vissza az RTL képernyőjére. A Barátok közt egykori Magdi anyusa most A szomszéd tehene című produkcióban tűnik majd fel: egy volt balett-táncosnőt alakít majd.

Ezzel kapcsolatban Fodor Zsóka interjút adott a Blikknek, megemlítve, hogy gyerekkorában először nem is színésznő, hanem balerina szeretett volna lenni, miután meglátta balettintézetbe járó unokatestvére előadását. Ezen felbuzdulva ő maga is táncolni akart a színpadon, és meg is szervezett egy ad hoc show-t...

A sztorit a következőképpen meséli, kezdve azon, hogy a zenei kíséretet egy zongorázni tudó iskolatársa biztosította a rögtönzött balettelőadáshoz:

„a Kék Duna keringőt tudta, én meg annyit, hogy a végén össze kell esni, előtte meg szépen libegni. Végül amikor már harmadszorra kezdte el a dalt a zongorista kislány, engem lerángattak a színpadról... eddig tartott a balettkarrierem.”

Nos, remélhetőleg A szomszéd tehene ennél nagyobb sikert arat majd, az RTL a következőket árulta el eddig a sorozatról:

„a történet szerint két kis család él a szép Aranyfészek Lakóparkban. A sorozat két főszereplője, Laci, az eladósodott, de nagy lábon élő konditerem-tulaj és Béla, egy háromtagú könyvelőiroda szorgalmas tulajdonosa kiskoruk óta elválaszthatatlan jóbarátok. Egy napon azonban éket ver közéjük a pénz. Barátból lesz a legjobb ellenség: Laci és Béla minden eszközt bevetnek, hogy megleckéztessék a másikat. A küzdelem azonban elfajul, és ki más tudna nagyobb sebet ejteni, mint az, aki ismeri az ellenség legrejtettebb titkait is. Egy ilyen háborúban nem maradhat pártatlan sem a család, sem a lakópark többi lakója. Laci és Béla bármi áron le akarja győzni egymást, de ha nem is lehet totális győzelmet aratni, legalább dögöljön meg a szomszéd tehene is! Az pedig, hogy miként alakul a két barát és szeretteik sorsa, kiderül a sorozatból.”

A szomszéd tehenét január 1-től lehet majd nézni az RTL-en.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/A szomszéd tehene)