Fekete Dávid herendi vázával próbálja lekenyerezni áldozatait

Menti a menthetőt.

2021. július 7., 10:40

Szerző:

Fekete Dávid egykori Megasztár versenyző jelenleg előzetes letartóztatásban van több mint 100 millió forintos sikkasztás miatt. Mint kiderült, az énekes több kétes üzletben is részt vett, többek között autókkal ügyeskedett. Azt egyelőre megbecsülni sem lehet, hogy hány embert vert át és károsított meg, főleg, hogy sok áldozat egyelőre nem mert feljelentést tenni, mert attól félnek, ők is belekeverednek a kétes ügyletekbe.

A Blikk nemrég megtudta, hogy Fekete Dávid még a börtönben sem hagyott fel az üzleteléssel, és bentről próbálja lekenyerezni egykori áldozatait.

„Ezeket az embereket még most, a börtönből is próbálja kiengesztelni. Szeretné megúszni, hogy a büntetési tétel tovább nőjön. Az egyik zenésztársának, akit 30 millió forinttal rövidített meg, herendi vázát akar küldeni kompenzációként. Rendszeresen üzen ki, jókívánságait küldi, nyugtatja az embereket, hogy minden el lesz simítva, ha kijut a börtönből, ígérget és hízeleg. Ugyanazt folytatja, amit a börtön előtt csinált”

– nyilatkozta az egyik károsult a Blikknek.

Fekete Dávid egyébként nem viseli jól a helyzetet, több szemtanú arról számolt be, teljesen megtört és magába fordult, de fizikailag sincs jól. Arról nem is beszélve, hogy a történtek után felesége is benyújtotta a válókeresetet.

(Kiemelt kép: Fekete Dávid Hivatalos Facebook-oldala)