Mi történik? Átok sújtja Eszenyi Enikő visszatérését, Pásztor Erzsi kilépett a bemutató előtt

Eszenyi Enikő balesete után újabb dráma van.

2023. március 25., 08:02

Szerző:

Mint megírtuk, néhány héttel ezelőtt azért kellett elhalasztani a Játékszínben a Csodálatos vagy, Júlia! című darab bemutatóját, mert Eszenyi Enikő balesetet szenvedett, majd kiderült, hogy eltört a csuklója. Most azonban újabb dráma van a májusi bemutató előtt: Pásztor Erzsi kilépett. 

Pásztor Erzsi az Indexnek szólalt meg a döntéséről. Elmondta, hogy rengeteg elfoglaltsága van:

„Napi három próbát én már a koromnál fogva sem tudok vállalni. Arról nem is beszélve, hogy nem napi három próbára, de egyre sem volt szükségem. Én már kész voltam, már mindenki kész volt. Már nyilvános főpróba lett volna”

- mondta a színművész, aki arról nem volt hajlandó részletesen beszélni, hogy milyen volt Eszenyi Enikővel együtt dolgozni.

„Ezt majd megmondják azok, akik ott most nagyon jól érzik magukat”

- nyilatkozta Pásztor Erzsi, de hozzátette, hogy egyszer majd beszámol a tapasztalatairól.

Közben a Blikk megkereste a színházat, de furcsa választ kaptak:

„Március végén még nem ismert a május eleji próbák pontos menetrendje, ilyen időtávban a színházak még csak tervezettel rendelkeznek. A próbarend heti tervekben körvonalazódik, és a rendező döntései szerint napi próbatáblán konkretizálódik a Játékszínben is, akárcsak a többi színházban. Három próba azonban nem gyakorlat, hiszen este előadások zajlanak, ami délutáni díszletépítéssel is jár” 

- áll a Játékszín közleményében.